Skip to main content

Pasaje din cărți

Fragmente din cartea ”Stilul de viață-Încotro?” - Vol 2
Să ştii Alex, toţi părinţii se ocupă de copilul lor aşa cum s-au comportat şi părinţii lor cu ei, respectiv bunicii copilului. Vei fi şi tu părinte.
Educaţia copilului atitudini – comportamente – manifestări (pasaj din cartea "STILUL DE VIAȚĂ – ÎNCOTRO?" VOL II)
Sunt uimit de copilul acesta. Ştie atât de multe, este atât de matur la vârsta lui, atât de calculat, de blând, de atent şi în acelaşi timp extrem de emotiv. Nici nu mi-am dat seama când au trecut 3 ani şi cât de mult a evoluat. Nu este singura lui viaţă în care nu a avut parte de laptele de la mama lui.
Comuniune (pasaj din cartea "STILUL DE VIAȚĂ – ÎNCOTRO? VOL I")
"Cel ce priveşte în exterior, visează; cel ce priveşte înăuntru, se trezeşte." ( Carl Gustav Jung )
Prietenul nedumerit (pasaj din cartea "UN VULTUR REBEL")
Ceva m-a impresionat atunci! Modul în care această Fundaţie a înţeles să ajute oamenii; în primul rând, nepercepând nicio taxă pentru consultaţie sau tratament, atunci când pacientul se deplasează la Vălenii de Munte; şi în al doilea rând, crezul că se poate construi o microclinică, unde toate serviciile să fie gratuite.
Iubirea – artizan spiritual (pasaj din cartea "IUBIREA – ARTIZAN SPIRITUAL")
Iubirea este orientată către exterior şi înseamnă o relaţie între dumneavoastră şi o altă persoană. Da, dar ca să iubesc pe altcineva, trebuie să mă iubesc pe mine. Abia atunci devine posibilă iubirea faţă de altcineva.
Din cauza ta (pasaj din cartea "POVEȘTI CU FINAL MERITAT")
Cu o doză de curiozitate pe care o au toţi oamenii când află de ceva ce nu poate fi demonstrat ştiinţific, Mariana a făcut o programare la cabinetul meu din Feteşti. Pe moment a părut surprinsă de rapiditatea diagnosticării, a promis că va respecta ceva din regim şi a plecat.
De ce este valoroasă o alimentaţie naturistă? ( pasaj din cartea "NU EXISTĂ BOALĂ INCURABILĂ!")
Dacă vreţi să adoptaţi o alimentaţie naturistă, trebuie să reţineţi că săvârşiţi un sacrilegiu Naturii dacă distrugeţi enzimele alimentare prin fierbere, pasteurizare sau alte metode din arsenalul industriei alimentare.
Respiraţia
Cine nu respiră corect, nu va fi niciodată sănătos. Trebuie să știi că respiraţia se reglează funcţie de ritmul constant al mişcării, și nu numai, pentru ca respirația se poate face și static.
CANCERUL
Cancerul este astăzi una dintre cele mai presante probleme ale medicinii.
Dragi prieteni!
De câteva săptămâni v-am plictisit cu mesajele mele.