Skip to main content

Întrebări frecvente

       Începeți din această clipă și îngrijiți-vă  de sănătatea voastră. Este un fapt cunoscut de acum că medicamentele corect prescrise și utilizate îmbolnăvesc mai rău în fiecare an milioane de oameni și ucid sute de mii de oameni, în timp ce medicamentele greșit prescrise mai ucid alte sute de mii pe an.

       Aceste greșeli includ: diagnostic greșit și erori în selectarea medicamentelor, scris indescifrabil al medicilor și erori în prepararea medicamentelor în farmacie.

       Însă greșeala cea mai mare constă în folosirea de substanțe chimice care se prescriu în mod obișnuit ca proceduri standard de tratament. În realitate, acesta este procesul care ucide.

       Motivul este simplu: când corpul are nevoie de cu totul altceva, anumite alimente, apă, mișcare, odihnă, i se dau substanțe chimice.

       Sunteți responsabili pentru propria voastră sănătate. Voi trebuie să vă protejați de considerente de natură comercială ale operatorilor din domeniul îngrijirii sănătății. Medicamentele sunt paliative (ameliorează sau înlătura simptomele unei boli pentru un timp scurt, fără a-i suprima cauza). Ele sunt făcute cu scopul de a vindeca bolile degenerative.

       Astăzi se moare în special din cauza consumului de medicamente și din cauza unor boli care de un secol sunt studiate pe animale. Se constată eșecul clar al cercetării bazate pe experimente animale și faptul că această cercetare nu a servit NICIODATĂ intereselor societății, ci mai degrabă intereselor personale ale celor ce o practică și o susțin.

       Medicina modernă este condusă de o oligarhie restrânsă, dar puternică din rândurile marilor grupuri chimico-farmaceutice, care reușesc să condiționeze deciziile guvernelor, ale oamenilor politici, și ale instituțiilor de sănătate, prin mijloace financiare ieșite din comun.

       În general sănătatea nu este prețuită până în momentul în care este afectată și apare boala. Trebuie să știți o dată pentru totdeauna, NIMENI nu vindecă pe nimeni. Nici medicul, nici terapeutul, nici vraciul, nici șamanul, cu atât mai mult popa. Voi singuri vă vindecați dacă sunteți atenți la stilul de viață, la alimentație, la relațiile pe care le angajați, la starea voastră de spirit, la tot ce vă spune interiorul vostru.

       Cu excepția chirurgiei, toate celelalte ramuri/specialități ale medicinei alopate, vă induc boala, sunt axate pe simptome, vă secătuiesc rezervele financiare și vă dirijează prematur spre cimitir.
       Sunteți artizanii propriei voastre sănătăți!

Nu. Un om care a ajuns într-un impas, trebuie necondiționat să-și schimbe stilul de viață.  Un stil de viață sănătos înseamnă un mod de a trăi echilibrat în tot ceea ce faceți.
Suma obiceiurilor voastre se reflectă în starea de sănătate pe care o aveți.

       Înseamnă că ai meritat să te vindeci. Vindecarea se consideră realizată după ce au trecut doi ani de când ai pornit procesul vindecării. Ea se menține numai dacă se schimbă stilul de viață. Orice revenire la vechile obiceiuri-COSTĂ!

       Lecția constă în a conștientiza unde ai greșit, cu ce ai greșit, care a fost natura greșelii, pe cine a lezat greșeala ta, cât de mult persiști în aceeași greșeală, ce inițiază acea greșeală etc.

       Orice om este supus greșelii dar, NICIODATĂ aceleeași!

       Fiecare carte pe care am editat-o are și un mesaj subtil. Este motivul pentru care destui pacienți nu reușesc să se vindece pentru că nu-și fac timp să citească ce am scris. În fond, am scris pentru oameni, nu pentru mine. Din experiența mea puteți învăța cu toții dacă vreți, dacă nu aveți prejudecăți, dacă nu sunteți invidioși, dacă ego-ul vă lasă să lecturați aceste lucrări, dacă mândria voastră...

       Așa cum i-am răspuns prietenului Stanciu Florian, cărțile vor fi editate atunci când vom reuși să acoperim cheltuielile de tipărire. Pe vremea când funcționa Fundația ”SĂNĂTATE PRIN GÂNDIRE ȘI ALIMENTAȚIE”, parte din aceste cărți au fost procurate de pacienții mei. Acum, vremurile sunt altele. În format electronic nu le voi posta. Eu am timp să aștept! Chiar nu am de ce să mă grăbesc!

       Toată viața. În momentul recăpătării sănătății, poți realiza ce atitudini, ce stil de viață te-a adus la starea de boală și ce anume a contribuit la recăpătarea sănătății.

       Vrei să te întorci la vechile obiceiuri? Decizia îți aparține!


Nu. Postul este condiționat de natura afecțiunii, de structura energetică a persoanei afectate și de pregătirea sa psihică.

       Nu. În anul 2017, Fundația Umanitară ”SĂNĂTATE PRIN GÂNDIRE ȘI ALIMENTAȚIE”-in memoriam ing. Valeriu Popa, a fost desființată.

       De atunci, nemaiavând spațiu, nu mai acord consultații. Colaborez în continuare cu pacienții vechi, care respectă conduitele și care nu-și bat joc de timpul meu și al lor.

       Dacă voi mai avea un spațiu adecvat, este posibil să reiau activitatea.


Îmi doresc ca tot mai mulți oameni care au învins boala, să-și depene povestea lor. Aceste povești vor fi un îndrumar , un imbold, un exemplu pentru cei care nu reușesc să se mobilizeze pe drumul anevoios al vindecării.

Cei ce vor să trimită un testimonial vor stabili legătura cu mine, în primă fază, prin formularul de contact de pe site.
Poveștile mi se trimit pe e-mail, și le voi posta pe site.

Pentru browser-ul "Google Chrome" folosiți: CTRL + / CTRL 0 pentru a mări pagina.
Pentru browser-ul "Microsoft Edge" folosiți: CTRL + / CTRL 0 pentru a mări pagina.
Pentru browser-ul "Mozilla Firefox" dați [Click dreapta] pe pagina revistei și
apoi alegeți din meniul contextual [Open image in new tab]
și apoi folosiți: CTRL + / CTRL 0 pentru a mări imaginea.
Găsiți timp pentru
Găsiți timp pentru a vă bucura cu cei dragi - este plenitudinea împlinirii voastre ca oameni.