Skip to main content

Articole

Această rubrică este destinată unor extrase din carti, dar și unor materiale ce le voi întocmi la cerere cu teme solicitate de cititori. Articolele cu tematică vor apărea atăt pe site cât și pe pagina de facebook a grupului "SĂNĂTATE PRIN TINE ÎNSUȚI-PRIETENII LUI PETRE ANCA”.


 • PETRE-ANCA-FOTO-VIAȚA-CA-O...VIAȚĂ!-18
  Viața ca o-VIAȚĂ!-18
  Întrebaţi oamenii care sunt fericiţi cum le trece timpul şi vă vor spune că foarte repede. Întrebaţi oamenii supăraţi cum le trece timpul şi vă vor spune că foarte greu.
 • PETRE-ANCA-FOTO-VIAȚA-CA-O...VIAȚĂ!-17
  Viața ca o-VIAȚĂ!-17
  Viaţa ascunde multe comori de care nu sunteţi conştienţi. Viaţa nu este trezit dimineaţa, masă, serviciu, casă, şi aşa din leagăn până la mormânt. Înseamnă că voi nu ”trăiţi”, voi „vegetaţi”. Curios mod de a vă consuma existenţa. Curioasă îndârjirea voastră de a nu cere nimic de la viaţă.
 • PETRE-ANCA-FOTO-16-ORE
  16 ore
  Cu ocazia activității de mâine, am făcut și un test de ...sinceritate!
 • PETRE-ANCA-FOTO-VIAȚA-CA-O...VIAȚĂ!-16
  Viața ca o -VIAȚĂ!-16
  Atunci când veţi constata că eu am dreptate, mai ales pentru cei din generaţia mea, va fi prea târziu. Mă cuprinde mila şi jalea când văd că am rămas SINGURUL din generaţia mea care mai sunt VIU!
 • PETRE-ANCA-FOTO-ÎNTREBAREA-26
  26. Sigur ne vedem sâmbătă?
  Da, sâmbătă la ora 12.00 voi fi încântat să va revăd și să vă cunosc.
 • PETRE-ANCA-FOTO-VIAȚA-CA-O...VIAȚĂ! 15
  Viața ca o – VIAȚĂ!-15
  Oamenii se bucură de propria nefericire, pentru că ea atrage simpatia. Toţi vin la voi să vă consoleze, să vă şteargă lacrimile, să vă îmbrăţişeze, să fie părtaşi la durerea voastră.
 • PETRE-ANCA-FOTO-VIAȚA-CA-O...VIAȚĂ! 14
  Viața ca o-VIAȚĂ!-14
  Dacă sunteţi încremeniţi de ideea morţii, nu veţi şti să trăiţi total niciodată. Dacă nu aveţi teamă de moarte, se întâmplă un fenomen ciudat, începeţi să trăiţi total, frenetic, să nu vă scape nimic din acestă viaţă, să o despuiaţi, să-i cercetaţi fiecare cotlon.
 • PETRE-ANCA-FOTO-LANSARE-CARTE
  25. Ne spuneți locația unde are loc lansarea de carte?
  Vă spuneam atunci că sunt de acord cu această inițiativă, că o pot face pe 02 octombrie, și că pentru aceasta avem nevoie să știm câți doriți să participați. Numărul de participanți era extrem de important pentru alegerea celei mai potrivite săli.