Skip to main content

Testimoniale

Testimoniale

       Testimonialele din acest site sunt povești de viață, de luptă cu boala, cu prejudecațile, cu obstacolele, povești ale unor oameni care și-au dorit să trăiască.

Domnul Petre Anca “ne citește” și trupul și sufletul. Știe exact de ce avem nevoie. Nu sunt cuvinte să-i mulțumesc și să-mi exprim profunda recunoștință.
Economistă
Recomand cu tot dragul calea naturistă și terapiile prescrise de domnul Petre Anca tuturor celor care își doresc să fie sănătoși cu trupul și sufletul!
Recomand celor care au probleme de sănătate să apeleze cu încredere la domnul Petre Anca, la terapiile naturiste pe care dumnealui le recomandă!
Rezultatul bun este datorită acestui minunat OM, biodiagnostician, dl Anca Petre, eu trăiesc. Pune diagnosticul cu precizie cum nimeni altul nu o poate face.
Multe persoane din jurul meu m‐au întrebat: ”Ce faci de ai atâta energie?” Le-am vorbit despre OMUL - PETRE ANCA și mulți și-ar dori să vă cunoască, să le dați un sfat, să-și schimbe stilul de viață.
Recomand tuturor celor care au suferințe de orice natură să apeleze la terapiile naturiste ale domnului Petre Anca, un terapeut, un psiholog, un OM adevarat!

       Acești oameni au demonstrat că un organism uman poate să fie primul său medic. Au demonstrat că cel care evită medicina alopată nu este un caz pierdut (exceptând situațiile când este nevoie de intervenția medicului chirurg). Din contră, scoate în evidență că medicamentele, mai ales cele oncologice nu pot ajuta sănătatea, atât timp cât ele sunt îmbâcsite de elemente sintetice și substanțe chimice.
       Oricare dintre cei care citiți aceste cazuri, vă puteți regăsi în poveștile semenilor voștri, care au avut verticalitatea de a-și dezvălui identitatea și de a vă demonstra, vouă, cititorilor, că se poate.
       Rubrica aceasta este deschisă oricui. Cine vrea să împărtășească experiența sa cu cititorii, este bine-venit în rândul grupului nostru. Cu toții vrem să demonstrăm că OMUL, ca ființă, este NEMURITOR!

       Dacă doriți să trimiteți un testimonial, vă rog informați-vă la rubrica [ Întrebări frecvente >> ]

Găsiți timp pentru
Găsiți timp pentru a vă bucura cu cei dragi - este plenitudinea împlinirii voastre ca oameni.