Skip to main content
PENSIONARĂ - 65 de ani
BUCUREŞTI

       Bună ziua!

       Mă numesc Barbu Virginia din Bucureşti Sector 3, născută pe 06.10.1955 în zodia Balanță cu Ascendent in Scorpion, am 65 de ani și la momentul actual pensionară.

       În cele ce urmează vă voi relata pe scurt problemele de sănătate cu care m-am confruntat de mic copil:
rahitism, constipație cronică, iar la vârsta de 9 ani am fost operată de apendicită acută.

       Cu timpul au apărut probleme severe cu glanda tiroidă, am fost internată la Spitalul Parhon diagnosticată cu hipotiroidie, noduli tiroidieni in urma efectuării analizei scintigramă şi  iodocaptare, urma să fiu programată pentru operație, dar s-a constatat de către dl.Profesor că am fost diagnosticată greșit, mi s-a eliberat rețeta cu Tiroton pentru glanda tiriodă si Rudotel pentru somn. Ciclul Menstrual începuse sa fie absent câte 2-3 luni,  medicul endocrinolog de la Spitalul 23 August mi-a prescris tratament injectabil cu progesteron si testosteron.

       Aveam stări proaste cu căderi de calciu şi insomnii pentru care mi s-a administrat Pantotenat şii Gluconolactat de Calciu.
La 17 ani am fost operată la Spitalul Panduri  de către Profesorul Neagu la  rinichi, având calcul renal de mărimea unui sâmbure de măslină. Am urmat tratament cu Cystenal și Rowatinex.

       După căsătorie prima sarcină a fost cu probleme mari: internată la Spitalul Stâncă cu iminență de avort, am urmat 6 luni tratament pentru a ține sarcina; la 9 luni am născut prin cezariană un băiețel pe nume Andrei după un travaliu de 24 de ore, am stat internată 1 lună de zile deoarece făceam febră mare, nu eliminam lohiile, am făcut endometrită, mi-au fost administrate multe medicamanete fapt care a precedat o intoxicație medicamentoasă cu  stari de vomă.
În 1989 m-am operat de colecist.

       Organismul meu era un acumulator de toxine, am fost carnivoră, aveam probleme cu hemoroizii și din cauza multor medicamente pe care le adimnistram eram un covor de bube pe piele.
Cu intrarea la pre-menopauză  aveam dereglări hormonale care mi-au periclitat viața. Începusem să mă simt din ce în ce mai rău până într-o zi când am căzut la pat din cauza dereglărilor hormonale.

       Ajunsesem la concluzia că organismul meu nu mai răspunde la  medicamente și remediul meu era altul.
Am fost sfătuită de colegele mele de biroul unde lucram care îl cunoșteau pe dl  Valeriu Popa să merg și eu la dânsul în Parcul 23 August.
Într-o zi de vară am ajuns în Parcul 23 August la dl.Valeriu Popa care era înconjurat de o mulțime de oameni, parcă și azi retrăiesc acea clipă când m-a văzut îndreptându-mă spre dânsul  a dat pe toată lumea din jur la o parte și a strigat către mine “brunețic-o, du-te acasă că te vindeci”.

       A doua zi am fost interesată să-mi aflu diagnosticul și am revenit la dânsul; m-a întrebat scurt ce studii am, după care mi-a spus următorul diagnostic: 3 stări pre-canceroase, colon, col uterin si sân.

       După acest diagnostic am urmat 45 de zile Regim BG, am slăbit 17 kg, eram slabă dar începusem să mă simt foarte bine. După finalizarea acestui regim mi-au fost indicate alte regimuri pe care le-am ținut cu strictețe,dar pe parcurs văzând că mă simt bine m-am abătut și am abandonat.
Între timp dânsul a decedat și am rămas ca la început.

       Nimic nu este întâmplător pe lumea asta, aveam o pagina din Formula AS cu dl Valeriu Popa și discipolul său  Dl. Anca Petre (Formula AS anul VIII, nr.323 august 1998) unde era specificat și un număr de telefon, așa am sunat la dl Anca Petre cu rugămintea dacă pot obține o programare.

       Am ajuns la dl Anca Petre pe data de 02.05.2000, am fost diagnosticată de catre dânsul prin testare energetică cu:
disfuncție hepato-biliara- splenică,
disfuncție digestivă
constipație cronică gradul I
disfuncție majoră col pelvian
disfuncție plămân bilateral (accent pe dreapta)
disfuncţie sâni (accent pe dreapta)
tahicardie
disfuncție renală bilaterală+ vezică urinară+ ureter drept
disfuncție coloană vertebrală (L3-5 și D4-5).

       După acest diagnostic mi-a fost indicat următorul regim: 14 zile post, regim prerevenire 7 zile , regim revenire BG 6=45 de zile.
În toți aceşti ani și până azi, am adoptat acest mod de viață, regimurile și terapiile indicate de  dl Anca Petre sub observația și consultația dânsului și orice problemă a apărut în acest timp sau afecțiune, la fel dânsul mă consultă și îmi indică terapiile și regimurile respective potrivit afecțiunilor mele.

       Rezultatul bun este că datorită acestui minunat OM,  biodiagnostician, dl Anca Petre, eu trăiesc. Pune diagnosticul cu precizie cum nimeni altul nu o poate face.
Recomand și altor persoane aflate în mare suferință acest mod de viața cu regimuri naturise la indicația dânsului.

Vă îmbrățisez cu drag și recunoștință Barbu Virginia.