Skip to main content
PENSIONARĂ

      În urmă cu ceva timp acuzam dureri acute de cap, amețeli frecvente, slăbiciune, lipsa poftei de mâncare, nu mai aveam putere fizică să lucrez în grădină ca altădată.

      Eram puțin debusolată privind sănătatea mea. Mi s-a recomandat să urmez un tratament naturist de la domnul Petre Anca, ucenicul domnului Valeriu Popa. Așa am făcut. La început a fost greu, însă m-a susținut și încurajat familia și m-am obișnuit. Mai greșeam, mai uitam câte o terapie dar cu fiecare zi sănătatea mea se îmbunătățea.

      Prin tot ce am urmat mi-am educat voința, răbdarea, am învățat să îmi înfrânez poftele, să am mai multă grijă de corpul meu și să îi înțeleg mesajele pe care mi le transmite. De asemenea, am învățat să respect orele de masă, de somn, să prețuiesc timpul, să prețuiesc mediul înconjurător.

      Pe domnul Petre Anca l-am cunoscut la Brașov, la o lansare de carte, după ce începusem conduitele recomandate de dumnealului. M-au impresionat zâmbetul și vocea caldă, ochii senini care îți inspirau încredere. Am discutat acolo cu multe persoane prezente, tratate și vindecate de domnul Petre Anca. Am știut că am făcut alegerea corectă.

      Am înțeles că sunt pe cont propriu, că depinde numai de mine să îmi refac starea de sănătate, numai dacă voi urma pas cu pas recomandările domniei sale.  Pentru mine, domnul Petre Anca este un prieten dezinteresat care nu-mi vrea decât binele meu/semenilor săi. Uneori m-a citit că am greșit și m-a tras de urechi și avea dreptate. Și câteodată,  deși nu e lângă mine simt că mi-e jenă uneori că greșesc și mă străduiesc să fiu foarte corectă în toată conduita nutrițională. Mai sunt și probleme în gospodărie care mă distrag, mai întârzii ora când trebuie să mă ocup de mine cu vreo procedură...dar nu renunț.

       Domnul Petre Anca “ne citește” și trupul și sufletul. Știe exact de ce avem nevoie. Nu sunt cuvinte să-i mulțumesc și să-mi exprim profunda recunoștință.

       Starea mea de sănătate este bună și duc o viață normală și nu mă mai gândesc că am vreo suferință. Sunt încrezătoare în viitor.

       Am recomandat și altor persoane această alternativă de tratament dându-le exemplu pe mine, știindu-mi starea de sănătate înainte și după Petre Anca, dar m-au privit sceptice. Am renunțat, deoarece dragoste cu sila nu se face.