Skip to main content
57 de ani
Economistă

Mă numesc A.C

Sunt economistă și am 57 de ani.

       Când am ajuns la domnul Petre Anca, citisem despre dumnealui în ,,Formula AS’’ și eram după mulți ani de tratamente medicamentoase pentru: gât, sinusuri, ovare, sâni, fiere… Mă gândeam că mai trebuie să existe și altceva, în afară de medicamente pentru afecțiunile ce vizau aceste organe… Auzisem de domnul Valeriu Popa dar nu am ajuns la dumnealui, plecase din acestă lume…Și l-am găsit pe domnul Petre Anca, un Maestru al terapiilor naturiste, un OM cu totul special, aflasem între timp că este discipolul lui Valeriu Popa.

       La consultație, domnul Petre Anca  mi-a găsit disfuncții și mi-a recomandat terapii pentru ele. Consultația m-a uimit pentru că nu m-am dus cu analize, domnul Petre Anca m-a diagnosticat pozitionându-și palmele deasupra palmelor mele, neatingându-le. Am rămas uimită de precizia diagnosticelor, a disfuncțiilor! M-am bucurat că în sfârșit am găsit pe cineva care acordă întreaga sa atenție omului pe care îl primeşte, îl ascultă cu maximum de concentrare.

       Medicina alopată mă tratează pe bucățele, corpul fizic, și nu întregul, omul, trup dar și suflet!

       De la primele regimuri cu terapii pe care le-am primit de la dânsul, am obţinut rezultate spectaculoase, afecțiunile din corp își diminuau prezența, iar apoi dispăreau pur și simplu simptomele, fără să iau medicamente! Mi s-a părut wau! Ovarele mele micropolichistice și-au reluat starea bună de funcționare și au revenit la dimensiunile normale, la fel și nodulul de la sân, medicul ecografist l-a cautat dar nu l-a mai găsit! Am mers la același ecografist! Și starea sufletească a fost prima care s-a îmbunătățit, a apărut bucuria, care de fapt este starea pe care o avem atunci când suntem sănătoși! Bucuria de a fi, de a exista, nu bucuria pe care o avem când ne achiziționăm bunuri materiale care este vremelnică doar! Cu mintea mea se întâmpla ceva: se lua încet, încet ceața de pe creier, cum glumim noi! Mintea devenise mult mai clară, am putut să fac studiile pe care le doream dar nu aveam curaj, nu credeam că le pot duce la bun sfârșit! Terapiile prescrise de domnul Petre Anca sunt și pentru suflet, nu doar pentru trup. Omul este un întreg!
În viață facem greșeli, ne credem tari și puternici, uitând că trebuie să ne dozăm eforturile și să ne respectăm, să avem un program organizat de viață, în care să fim noi pe primul loc, altfel, dacă ne îmbolnăvim, cum putem oare avea grijă de familie?

       Colaborarea cu domnul Petre Anca este foarte bună, în viață se întâmplă multe, chiar și accidente, am putut să mă refac după o fractură doar cu o terapie pe care dumnealui mi-a trimis-o, deși urmasem și proceduri la Clinica de Recuperare, acolo nu am avut din păcate rezultate!
Maestrul Petre Anca nu este doar un terapeut ci și un fin psiholog, la consultație întâi vorbește cu noi ca și cu vechi prieten ajutându-ne cu sfaturi şi terapii, atunci când cerem ajutorul, pentru că nu-i așa, întâi se îmbolnăvește sufletul, apoi trupul…

       Recomand cu tot dragul calea naturistă și terapiile prescrise de domnul Petre Anca tuturor celor care își doresc să fie sănătoși cu trupul și sufletul!