Skip to main content
Ingineră - pensionară
74 ani

       Vă amintiți de cazul Raluca prezentat în urmă cu câțiva ani la televiziune? O tânără fată s-a stins cu zile la spital. Era foarte slabă, medicii au spus că angajatorul i-a cerut prea mult să muncească apoi că a murit de nemâncată. Într-o fotografie făcută împreună cu angajații firmei, numai ea nu zâmbea, se vedea că era stresată. Și atunci am zis că era un caz asemănător cu al meu, și dl Anca Petre ar fi putut să o salveze așa cum m-a salvat pe mine.

       M-am îmbolnăvit in anul 2000 când în 5-6 luni am slăbit 20 kg aveam scaune lichide, nu asimilam nutrienţii din mâncare. Am fost tratată pentru colon iritabil, creier  obosit, dar tot slăbeam. A fost greu să obțin un diagnostic, la fel că în cazul Ralucăi. În cele din urmă, un medic endocrinolog a zis că am tetanie neurogena. Stresul m-a îmbolnăvit, sistemul nervos abdominal cedase, organele nu mai funcționau normal.

        L-am întâlnit pe dl Anca Petre la cabinetul din Fetești, când am fost la rude. Fratele meu se înscrisese la consultaţie pentru că era gratuită și voia să afle problemele de sănătate, dar când m-a văzut așa de slabă, mi-a dat mie programarea. La prima consultație, dl Anca Petre mi-a zis că am două inele de stres pe sistemul nervos central și o serie de disfuncții ale organelor.

       Am urmat regimuri cu alimente naturale terapii alternative, naturiste, pentru stres, remineralizarea organismului și însănătoșirea organelor cu disfuncții. Domnul Anca Petre a avut răbdare uneori am repetat o terapie dar mi-a prins bine. Treptat mi-am revenit fizic s-a schimbat și gândirea, devenind pozitivă. Toate disfuncțiile organelor s-au rezolvat- exemplu - o anexită la ovarul drept, nisipul de la rinichi, dischinezia biliară, colonul iritabil, constipația de gradul 1, mici fibroame de pe uter au dispărut.
Fără alimentația naturistă și terapiile alternative s-ar fi transformat în boli mai grave mai târziu.

       De mult timp nu mai merg la medicul de familie,  nu iau medicamente, sunt sănătoasă. Mă hrănesc sănătos, urmez terapii naturiste pentru imunitate și pentru alte probleme care mai apar iau suplimente naturale sub formă de extracte din plante.

       Recomand celor în suferință această cale de însănătoșire, organismul primește multe beneficii din alimentația naturală și astfel se poate reface, chiar mai bine decât era înainte de boală. Împreună cu un stil de viață sănătos, nu veți mai ști ce înseamnă suferința.

       Bucurați-vă de viață!