Skip to main content
CONTABIL - 66 de ani
PLOIEȘTI

       Era la începutul anului 2000, când organismul meu dădea semne de oboseală cronică, de epuizare fizică generală, ceea ce nu îmi mai permitea o bună desfășurare a activităților curente de zi de zi la serviciu și în familie, fiind căsătorită și cu doi copii minunați, de 16 ani și, respectiv 15 ani. Efectele erau cauzate, cu siguranță, de la stresul activităților profesionale mereu în schimbare și foarte solicitante, de la consumul exagerat de cafea și lipsa de odihnă suficientă, mai ales în perioada anilor 1991-2000, perioadă în care, după 15 ani de activitate la Combinatul Chimic Valea Călugărească (zonă catalogată de specialiști, după Revoluție, ca al 2-lea Cernobâl ) am reușit să îmi schimb locul de muncă, de mai multe ori în contabilitate de la mediul bugetar la cel privat, la care s-a adăugat și o navetă grea pe CFR de 5 ani pe distanța Ploiești-București, precum și efectuarea altor studii.

       Astfel, urmare a primelor investigații medicale făcute, aveam să constat că singura problemă ar fi fost un colesterol crescut, (respectiv, mai tarziu la o ecografie, diagnostic de “ steatoză hepatică”, deși eram foarte slabă) dar fară alte suspiciuni. Și iată că totuși în toamna anului 2000 când am simțit existența unui nodul mic la sânul drept, rezultatele mamografiilor făcute mi-au confirmat diagnosticul de  “ displazie nodulară difuză bilaterală” la Spitalul Clinic Fundeni, secția Chirurgie. Inițial, vestea a fost devastatoare pentru mine și familia mea, făcându-mi cele mai negre gânduri.
Timp de 6 luni, tratamentele non-invazive prescrise și urmate nu au dat rezultate pozitive.  

       Menționez că toamna anului 2000 a fost o grea încercare pentru mine la aflarea diagnosticului dar, cum preferam articolele din revista “Formula AS”  am aflat și abordat, de îndata, tratamentele naturiste în lupta cu cancerul ale Virginiei Faur, respectând astfel conduitele prescrise de dânsa  timp de 2 ani, inclusiv adoptarea unei alimentații fără carne și bazată pe soia și cât mai multe legume şi fructe. Tratamentele le țineam în paralel, dar rezultatele pozitive nu s-au anunțat totuşi, decât poate ameliorări trecătoare.

       Și iată că, într-o bună zi a anului 2003 luminița speranței s-a aprins și pentru mine tot din “Formula AS” de unde am  aflat de  domnul Ing. PETRE ANCA și tratamentele dure  naturiste vindecătoare în lupta cu cancerul la diferite organe, respectiv de terapeutul  Fundației: “Sănătate prin Gândire și Alimentație” in memoriam Ing. VALERIU POPA din orașul Vălenii de Munte, judeţul Prahova.

       De domnul Ing. VALERIU POPA căruia i se spunea  ”NENEA OMU”, aflasem din  câteva carți editate “În amintirea lui Valeriu Popa –Incursiuni în medicina naturistă” de Speranța Anton  și din documentarea mea de pe internet. Dar ceea ce m-a determinat și mai mult să îmi fac rapid programare la consultație la cabinetul domnului Ing. PETRE ANCA -  a fost faptul că mi-am reamintit de o colegă care, cândva se tratase la Valeriu Popa și învinsese cancerul de sân -  astfel încât m-am trezit la poarta prietenei mele, Lala din Valea Călugărească, cea care m-a încurajat în reușita cazurilor vindecate de cancer, ca și al ei, în fapt, de OMUL VALERIU POPA, explicaâdu-mi și de existența discipolului său, domnul Ing.PETRE ANCA.

       Așa l-am cunoscut pe domnul terapeut PETRE ANCA la prima consultație din luna aprilie 2003, când, o zi însorită parcă îmi dădea semne bune privind alegerea făcută. Emoțiile de tot felul erau foarte mari și greu de stăpânit, dar gândul că era ultima mea adevărată  șansă de vindecare a fost multiplicat de speranța și energia uimitoare pe care mi-a transmis-o dânsul. Așadar, am plecat din cabinetul dânsului impresionată profund de precizia cu care a stabilit disfuncțiile produse în organismul meu (unele  disfuncții știute din cazuistica mea anterioară de-a lungul timpului și altele ce aveam să le descopăr atunci și  mult mai târziu) cu precizarea că nu i-am dat niciun document medical, doar m-a testat  și  mi-a recomandat  calea complexă de urmat pentru reechilibrarea funcțiilor organismului ca un întreg, dar și ca  spirit și suflet,  insuflându-mi necesitatea  de a lupta cu boala cu multă dorinţă, voinţă, curaj și încredere că pot învinge boala gravă ce avansase între timp.

       Mi-a explicat în ce consta tratamentul care va fi de durată, totul bazat pe structura mea energetică, spunându-mi că voi reuși numai prin respectarea cu rigurozitate a conduitelor prescrise de dânsul inițial  în primul regim de post total, poate cel mai greu, dar  și cel mai important, urmat de regimul BG pentru a ne revedea cu bine la următoarea consultație. Mi-a spus: “Când ești pregătită să începi tratamentul de dezintoxicare a organismului cu  postul cu apă distilată?” I-am raspuns:” Sunt pregătită!” Eram hotărâtă. Atunci dânsul a zis: ”Va fi bine!” Drept ghid am avut și cartea  editată de dânsul în 2001: “Eu și Valeriu Popa –Cancerul- Boală incurabilă?“. De un real folos mi-au fost aceste terapii naturiste alternative valoroase  practicate de terapeutul Petre Anca, operat de cancer pulmonar în 1989, un adevărat luptător pentru propria viață, pentru propria sănătate, cât și a tuturor semenilor săi dragi, oamenii!

       O dovadă este și cazul meu, înţelegând că boala este rezultatul unor greșeli făcute cu voie sau fără voie, cu  mulți ani în urmă înaintea depistării ei, nefiind conștientă de existența ei în organism și poate, aș fi vrut ca bătând din palme să o înlătur, dar  uneori și  medicina alopată ne da șansa la o supraviețuire de doar pâna la 4-9 luni. Și atunci, speranța vine de la tratamentele naturiste, alternative ca cele descoperite și redescoperite și puse în practică  de ing.OMUL-VALERIU POPA și discipolul său, ing. PETRE ANCA, adevarați MAEȘTRI, care au demonstrat miilor de pacienți tratați  că nu există boli incurabile, că regimurile alimentare trebuie însoțite și de o transformare spirituală. În regimuri ți se  recomandă muzică de meditație, mișcare, dans, gimnastică și mai ales gânduri pozitive.

       Da, am învațat multe lucruri în toți acești 18 ani, am învățat să văd viața cu alți ochi, cu ajutorul domnului colonel, că  inima mea este plină de iubire învătând să privesc de la răsăritul de soare, la petalele florilor viu colorate de la anotimp, la anotimp, am învățat să ascult ciripitul păsărelelor jucăuşe și să mă bucur ca un copil pentru tot ceea ce ne înconjoară, da, și mă straduiesc să transmit această iubire necondiționată de viață tuturor celor din jurul meu, așa cum ne-a învățat și ne învață MAESTRUL PETRE ANCA mereu că:” VIAȚA ESTE SCURTĂ, FRUMOASĂ, MERITĂ ȘI TREBUIE TRĂITĂ! DAR NU ORICUM!” Și câte nu ne-a învățat pe toți pacienții de ZIUA FUNDAȚIEI, la revederea noastră anuală de la Valenii de Munte, clipe frumoase de suflet de neuitat în memoria noastra colectivă! “Faceți din fiecare zi un prilej de sărbătoare, de celebrare, fiți buni, fiți iertători, urmați-vă calea, este viața voastră și aveți dreptul să o trăiți așa cum vă îndrumă inima!”- câteva învățăminte de la MAESTRU!

       Mulțumesc Existenței că mi-a luminat calea către DÂNSUL! Multumesc, MAESTRE că existați și ori de câte ori am prilejul recomand, și am recomandat  din tot sufletul, și altor persoane  în suferință să urmeze această cale a alimentației naturiste și a terapiilor alternative sigure marca  PETRE ANCA!

       MULȚUMESC MAESTRE!
       MULTĂ, MULTĂ SĂNĂTATE!


Cu toată stima și deosebit respect,  

Aneta Rădulescu