Skip to main content
PROFESOR
POLIARTRITĂ REUMATOIDĂ

       În momentul în care am devenit conștient, de afecțiunea de sănătate, pe la vârsta tinereții „coapte”, de 27 de ani, în căutările mele de terapii alternative, în anul 2000, am găsit în una din cărțile naturiste, răsfoite, doar numele Petre Anca. Nimic altceva. Însă destinul m-a ghidat, să mă abonez la revista „Formula AS”, unde am descoperit cu mare entuziasm, ceea ce căutam deja timp de un an de zile...datele terapeutului Petre Anca.

       În 2001, am aflat de Fundația de la Vălenii de Munte. Am luat legătura telefonic și prin scrisori pentru primirea de regimuri terapeutice. La propriu l-am cunoscut pe maestrul Petre Anca, într-o simplă vizită la Fundație, când întâmplător sau nu, și dumnealui a venit după-amiază, până la Fundație. (!?) A fost momentul în care m-am bucurat enorm de faptul că l-am întâlnit, și îmi aduc și acum aminte, imaginea în care am privit cu mirare tenul feței dumnealui, ca de bebeluș, ce iradia, de un roz plin de sănătate, datorat terapiilor care fac minuni.

       Și pentru că până în acel moment, nu găseam alternativă de tratament neagresivă, din anul 2002, am urmat regimuri alimentare și terapii. Se spune că „doctorii se duc și vin, dar pomii rămân mereu în curte și legumele rămân mereu în grădină”.

       De-a lungul a 20 de ani, am primit regimuri și terapii, care au contribuit la sănătatea mea. Din păcate nu am cerut atâtea câte puteam cere, căci totul ar fi fost în avantajul meu, dar în ultimii 3 ani am (re)făcut acest lucru.

       Avantajul a ieșit în evidență, chiar și în fața medicilor, când în una din situațiile de curând, a efectuării de analize medicale, la clinica Sanovil, asistentele au insistat, întrebându-mă, ce fac de sunt așa bine cu poliartrita, deoarece nu au cunoscut pe nimeni, în decurs de 15 ani, cu asemenea afecțiune, să fie într-o formă așa de bună. Iar, replica mea a fost: 10 ture de stadion! Și, adaug faptul că am fost întrebat de trei ori cum se numește terapeutul. A trebuit să repet NUMELE OMULUI, de la care am primit învățăminte : PETRE ANCA.

       Cei care suntem în situații dificile de sănătate, există, nu numai șanse, ci cu siguranță ne putem „întoarce”, la viața bună de dinainte, chiar mult mai plăcută, căci „Nu Există Boală Incurabilă!”( P.A.). Totul este să dorim, să ne „programăm” viața pentru sănătate. REUȘIM, cei care ne PROGRAMĂM pentru REUȘITĂ !

       Cei care avem o afecțiune de sănătate, oricât am încerca să ducem „viața oamenilor obișnuiți”, nu putem face acest lucru, pentru că orice „aventură”, ne înrăutățește situația, iar întoarcerea la viața noastră particulară ne îmbunătățește situația, și ne face conștienți, deoarece „NE OBLIGĂ SĂ ȚINEM CORECT UN REGIM”. Totul constă în inteligența de viață (nu culturală), cea de a trăi: frumos, plăcut și sănătos.

       PETRICĂ, mai presus de toate, este și un PRIETEN SPECIAL, pentru ca știe cu adevărat ce înseamnă problemele de continuitate ale vieții, mai bine decât oricine, deoarece a trecut prin multe și a sprijinit pe mulți oameni. Comunicarea cu prietenul ”CONDOR DRAG”, are avantajul de a ne reinventa propria viață și de a-i înapoia feedbackul necesar. Iar acest valoros OM, așa cum mereu a făcut, DĂRUIEȘTE OAMENILOR.


       RECOMAND oricărui om liber, care nu dorește să fie dependent de altcineva, ci mai degrabă independent, să urmeze calea vie și naturală, prin care poate TRĂI o viaţă, LIBER și SĂNĂTOS.