Skip to main content
Casieră
Pensionară

       Mă numesc Mirea Rodica.  Sunt casieră - pensionară.
       Domiciliul-Constanța

       Diagnosticul medicilor după multe internări, a fost Talasemie minoră cu repetate crize de hemoliză. Disfuncțiile pe care mi le-a comunicat domnul Petre Anca au fost la colon, ficat, renale, cardiace.

       În decursul anilor, la un moment dat nu am mai vrut să ajung în spital. Diagnosticul pe care l-am primit de la  domnul Petre Anca a fost, traumatism cranio-cerebral acut închis.

       Am colaborat cu dumnealui imediat după ce am aflat că este discipolul lui Valeriu Popa, cel care m-a ajutat cu sfaturile și terapiile sale în anul 1995, când m-am externat de la Spitalul Fundeni, în stare foarte gravă.

       Domnul Petre Anca este o minune în viața mea, nu l-am cunoscut fizic timp de 5 ani. Am primit prin corespondență sfaturile și regimurile, iar starea sănătății mele se îmbunătățea treptat, dat vizibil.

       M-a tratat și salvat de operația de cataractă.

       Cu sinceritate și căldură recomand și altor persoane în suferință, care au voință, să se bucure de sănătate, de viață fără spitalizare și medicație alopată, urmând sfaturile și terapiile domnului Petre Anca. Se poate!

       Am 72 de ani și la 1 august împlinesc 26 de ani de când am început să trăiesc din nou, să mă bucur de viață și sănătate! Cu stimă și deosebit respect mulțumesc din suflet, minunatului nostru maestru, Petre Anca!