Skip to main content
Pensionară

       Sunt o pensionară în vârstă de 67 de ani.

       În anul 2000, am fost diagnosticată cu Scleroză în plăci (multiplă).
După internari repetate, (timp de doi ani), cu tratamente alopate: pastile, perfuzii... etc.,starea mea de sănătate se înrăutățea tot mai mult. Eram disperată.
Salvarea mea, a venit de la Dl col. Petre Anca, despre a cărui metodă de tratament am citit în revista Formula As, adusă de către cea mai bună prietenă.

       Era în  ianuarie, 2002.
Am obținut imediat programare. Am mers la Vălenii de Munte, unde dl col. Anca Petre m-a citit "din crestet până-n-tălpi", confirmandu-mi diagnosticul, dar spunându-mi și de alte afecțiuni: spondiloză cervicală gravă, disfuncție săn stâng, probleme digestive mari, discopatie lombo-sacrală, pareză pe partea stangă...și  altele.
Am primit, de atunci, și până acum, regimuri  naturiste stricte, pe care le-am ținut cât am putut de bine și care au fă cut din mine un om normal.
Dl col. Anca Petre mi-a salvat corpul fizic de la ruină și chin, și mintea de la nebunie! Cum? Cu un zâmbet cald, o vorbă bună, sfaturi de viață, încurajări, regimuri stricte și îmbrățișări, care pentru mine  înseamnă un transfer complet de energie, de iubire.
Să mai scriu??? Aș lungi-o prea mult!

       Rezultatul? Nu mă simt bolnavă. Am doar un diagnostic, crunt și crud, de boală incurabilă, pe care-l țin în frâu cu acest regim infailibil.
Merg destul de bine, mă îngrijesc singură, am scăpat de incotinențe, încă de la primele regimuri din 20002, sunt de un optimism robust, iubesc viața...

       AM REDEVENIT UN OM NORMAL.

       Dacă aș recomanda altcuiva aceeași cale?
O, DA! Din toată inima, cu toată convingerea!

       Pentru mine, dl Anca, este Maestrul meu drag, al doilea,după Bunul Dumnezeu, în ierarhia credinței mele!
Îl salut,în fiecare dimineață, făcând 21 de genuflexiuni, pe care le completez apoi, uneori,până
la 350, (srijinită în mâini, pentru a menaja piciorul stâng,cel cu pareza).

       Semnez mesajul,
       Mereu cu drag și deseori cu dor,
       Același Petrișor.