Skip to main content

       Dragă domnule Petre Anca, nu  știu în ce măsură am reușit să răspund solicitării Dvs. M-am străduit,cu toată dăruirea mea,şi vă mulțumesc din suflet şi eu şi familia mea, pentru fiecare zi  din viața mea,de când v-am cunoscut şi m-am bucurat de regimurile şi  terapiile Dvs.

        Mă numesc Maria  S, şi sunt pensionară.  În vara  anului 2006, în urma investigațiilor din cadrul Inst.Oncologic  "I Chiricuţa" din Cluj-Napoca am fost diagnosticată cu Neoplasm mamar stg. std  III  B. În cadrul aceluiași institut, acest neoplasm mamar a fost chimiotratat, operat radical, radiotratat, cu recomandare la externare de hormonoterapie cu Tamoxifen timp de 5 ani.

        Pe OMUL şi terapeutul  Petre Anca  l-am cunoscut printr-un interviu apărut în revista "Formula AS".  Așa am aflat despre -  FUNDAȚIA UMANITARĂ " Sănătate prin gândire şi alimentație" IN MEMORIAM  ing.VALERIU POPA, şi despre cartea domniei sale  -”CANCERUL - Boala Incurabilă? - Eu  si Valeriu Popa". O carte absolut fascinantă despre tot ce ține de trup şi suflet.

       În anul 2006 am avut privilegiul să-l cunosc personal în cadrul unei conferințe chiar în orașul meu natal. Mai apoi în anul  2010, cu multă amabilitate şi cu mult drag ne-a primit  la sediul Fundației care era   "Un Colț de Rai", pentru o consultație în prealabil programată.  Speriata si confuză, după operația de neoplasm mamar in sufletul meu  simțeam şi credeam cu multă tărie că vindecarea mea ţine de  regimurile şi terapiile naturale promovate de domnul Petre Anca.

       Pentru că nu credeam în hormonoterapia recomandată la externare, hotărâtă si cu multa speranță şi încredere, am început colaborarea cu domnul Petre Anca. Îi mulțumesc  pentru că mi-a dat o șansă, pentru că acum pot sa aștern pe hârtie, aceste gânduri. Asta se întâmpla în decembrie  2006. Tot ce pot să spun este că a fost greu, chiar foarte greu. Dar cu cât suferința a fost mai mare cu atât victoria a fost mai deplină.

       Îl rugam pe  Dumnezeu să-mi dea putere să pot să respect toate  regimurile  şi terapiile pe care le aveam de urmat, să de-a sănătate, putere şi răbdare familiei mele fără de care nu aș fi putut reuși.

       Am ajuns să-mi accept boala că pe o BINECUVÂNTARE. Îl am pe Dumnezeu mai prezent în viața mea. Am învățat  să respect tot ce a dat Dumnezeu pe acest pământ, toate darurile sale care ne fac viața în fiecare zi mai frumoasă. Am învățat să mă bucur de fiecare răsărit de soare. Am învățat  să fiu un om mai bun care nu caută perfecțiunea în această lume.

       Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că a vrut să-l cunosc pe domnul Petre Anca, care pentru mine a fost şi rămâne "ÎNGERUL PĂZITOR".
       Îi mulțumesc că mi-a fost alături.
       Îi mulțumesc  pentru dăruirea, răbdarea, încrederea pe care le-a avut  față de mine. Şi nu în ultimul rând îi mulțumesc că m-a învățat să prețuiesc viața.  "Viața este scurtă, frumoasă  şi merită trăită. Dar nu oricum!"


       Domnul Petre Anca, va rămâne mereu prezent în gândurile şi rugăciunile mele.
       Astfel astăzi sunt sănătoasă şi fericită alături de familia mea.
       Multe gânduri bune, şi sănătate tuturor.