Skip to main content
INGINER METALURG - 53 de ani
Buzău

       În toamna anului 1997 am avut o serie de simptome de răceală prelungită, tuse, disconfort, stare de slăbiciune. Ca urmare a investigațiilor efectuate în spitalele din Buzău și București (Fundeni) se profilează diagnosticul de Limfom, cu recomandarea unei operații (deschiderea toracelui) în vederea prelevării de probe de țesut și eliminarea în măsură posibilităților chirugicale a unor ganglioni inflamați (tumorați) din spațiul mediastinal.  Pentru faptul că în  timpul facultății îl cunoscusem pe regretatul Ing. Valeriu Popa, ocazie cu care întâlnisem vindecări de boli grave, ideea unei operații atât de grele și a perspectivei de supreviețuire reduse (2-3 ani) îmi părea destul de greu de ales, așadar am tergiversat etapele propuse de medici în căutarea unei alternative naturale de vindecare.  Situația în care mă aflam în acel moment era destul de grea, Valeriu Popa nu mai era să-i cer ajutorul, alți terapeuți nu știam să aibă aceleași capacități. Mă apucasem să citesc pe unde găseam cărți de vindecare pe căi alternative. Găsisem tratamente prin legume și fructe iar când am găsit acolo și recomandări pentru limfom am început imediat să beau sucuri de sfeclă roșie. Renunțasem și la carne și mă hotărâsem să nu mai mănânc decât hrana vie, asta împotriva  recomandării medicale de a mânca tocmai cât mai multă carne pentru a atenua starea de slăbiciune de care mă plângeam. Dar a face singur terapie naturală era foarte greu….

       La mijlocul lunii august 1998 așteptam cu nerăbdare ca în fiecare săptămână ziarul Formula AS. Surpriză de proporții, în acel număr este prezentat Domnul Petre Anca, un terapeut ce continua linia inițiată de Valeriu Popa și care spre mirarea mea locuia în același oraș cu mine. Dl Colonel Anca fusese el însuși pacient al lui Valeriu Popa, avusese un cancer pulmonar, operat și cu șanse mici de supraviețuire. Dovada vie pentru mine că se poate, acum după aproape 10 ani era încă angajat (serviciul militar!) și își manifesta disponibilitatea de a ajuta pacienți cu probleme grave de sănătate. Nu pot explica în cuvinte ce bucurie am simțit când am citit articolul, am știut din primele momente că era omul de care aveam nevoie, omul pe care să-l întrebi orice te frământă iar răspunsul lui să se bazeze pe experiență și nu pe cele scrise în cărți și învățate pe de rost.

       Am mers cu încredere la dânsul unde am fost diagnosticat energetic corect,  ba chiar și cu multe alte afecțiuni suplimentare!

       Din acel moment Domnul Petre Anca a devenit terapeutul meu și al familiei mele, omul de încredere și cel mai bun sfătuitor, atât pe teme medicale dar și de viață. Colaborarea cu dânsul a fost extraordinară, am câștigat de-a lungul timpului un prieten a cărui ușa a fost mereu deschisă, pe care ne-am sprijinit în momentele grele și care a rămas aproape de noi și mult după cei 7 ani de regimuri primite ca tratament și urmate strict.

       Bilanțul meu personal acum la 23 de ani de la problemele medicale avute este extrem de cuprinzător: sănătatea redobândită, o familie fericita, doi copii minunați, o relație în căsnicie reușită și multe încercări peste care am trecut mult mai ușor fiind aproape de noi Domnul Petre Anca.

       Legătura cu dânsul a fost un succes deplin,  nu numai pe planul sănătății prin redobândirea ei, dar și pe alte direcții ale vieții, unele referitoare la serviciu, locuință, relații cu familia și prietenii, aspirații și obiective ale vieții,  redefinirea valorilor materiale și spirituale. Pentru mine acest parteneriat a fost ca o călătorie inițiatică în care am aflat lucruri noi, pe care nu credeam vreodată că le voi înțelege în adevăratul lor sens.

       Făcând o analiza peste ani, pot considera decizia mea de a urma recomandările privind însănătoșirea primite de la Domnul Petre Anca ca fiind îndrăzneață la aceea vreme, dar în zilele noastre știința vine și confirmă caracterul lor vizionar. Vindecarea prin stimularea sistemului imunitar este o tendință de ultimă oră în cercetările privind lupta împotrivă afecțiunilor oncologice. Cercetări de ultimă oră arată că postul are o mare valoare terapeutică și de prelungire a vieții, mai mult de atât, de păstrare a sănătății la vârste înaintate…o mare problemă a vremurilor noastre.

       Recomand oricărei persoane cu probleme grave de sănătate să aibă încredere în calea recomandată de Dl Petre Anca, să încerce să înțeleagă că un astfel de om cu astfel de capacități este o raritate și faptul că poți apela la dânsul este o mare șansă. Calea prescrisă este complexa (gândire, alimentație, respirație, gimnastică, masaje, comprese, presopunctură, meloterapie, etc.) dar în armonie cu natura, cu corpul fiecăruia, cu psihicul și specificul pacientului, nimic nu este forțat nimic, nu este brutal , nimic nu este chimic, de sinteză, din afara naturii și a naturalului. Metoda de vindecare Petre Anca este după părerea mea medicina viitorului, metoda de redobândire a sănătății prin autovindecare și prin eforturi personale sub recomandarea unui terapeut cu capacități extrasenzoriale.

       Cu siguranță omenirea vă adopta această cale pas cu pas, cei care însă vor înțelege din timp această șansă ar fi indicat să profite de ea.

       SUCCES în ajutorul dat oamenilor și mulțumiri și pe această cale pentru ajutorul primit, Domnule Petre Anca
 

ION DON, Buzău