Skip to main content
MATEMATICIAN, ECONOMIST

       Prima mea întâlnire cu Petre Anca a avut loc în anul 2002, după ce, la numai 33 de ani, fusesem diagnosticată cu o tumoare la sân - care ar fi necesitat intervenție chirurgicală imediată.

       În cabinetul său de la Vălenii de Munte, Petre Anca m-a întâmpinat cu o infinită dăruire și iubire de oameni. Am primit "regimuri" personalizate, despre care am învățat că, de fapt, pot fi văzute ca un stil de viață.  Acest stil de viața confirmă că terapiile alternative și alimentația naturistă pot învinge boala cruntă a secolului XX, cum a fost numit cancerul.  
Pe lângă alimentația naturistă, Petre Anca m-a învățat să văd viața într-o altă lumină - inspirată din lumina și pacea de care mă simțeam înconjurată la fiecare consultație/ întâlnire cu el.

       Datorită lui și a recomandărilor sale, astăzi, după aproape 20 de ani, îmi continui viața alături de soțul meu și de cei doi copii.   

       Recomand celor care au diverse afecțiuni să aibă încredere în terapiile alternative și în alimentația naturistă, terapii care nu sunt invazive și au rezultate foarte bune.    

 


       Cristina Galin, matematician, economist