Skip to main content
ECONOMIST - 39 de ani
SCLEROZĂ MULTIPLĂ

       Am fost diagnosticată în martie 2011 cu scleroză multiplă, boala de fapt s-a declanșat în 2009 când m-am reîntors la serviciu după perioada de maternitate de 2 ani.

       Lucram în domeniul bancar din 2005, un mediu stresant, cât ești tânăr și dinamic nu îți dai seama de greșelile pe care le faci cu tine însuți, neavând grijă de sănătate și de alimentația plină de chimicale cu care te alimentezi în viteză pentru a fi la timp la dispoziția clienților.

       Adevărul că serviciul ne face să devenim mai responsabili, ne maturizează, de aceea recomand tuturor celor care sunt în putere sa aibă grijă de sănătatea lor.
Nu ştiam încotro să o apuc cu tratamentul,  am fost la diferiți medici neurologi, RMN -uri. ..Până am ajuns la domnul Anca a fost cale lungă și cu multe greutăți.

       O colegă de serviciu, aflând că nu mă simțeam bine, mi-a recomandat să iau legătura cu mătușa ei, care suferise de o boală incurabilă și acum este pe picioare datorită faptului că respecta alimentația naturistă și terapiile alternative indicate de domnul Petre Anca.

       Firea mea optimistă și încrezătoare m-a ajutat mult,  deoarece nu mi-a fost ușor sa încep tratamentul cu perioada de detoxifiere.
Am apelat la persoane apropiate pe care trebuia să le plătesc din salariu pentru a mă ajuta la prepararea ceaiurilor pentru clisme și cele pentru consumat pe parcursul zilei, eu lucrând în continuare....deoarece familia  (părinții mei) nu au fost de acord cu regimul naturist.

       Rezultatele au început să apară după scurt timp, eram mai energică, plină de viață, chiar dacă începusem sa slăbesc, organismul revenea la normal, curățindu-se de  toxine.

       Luptam cu viața pentru mine, fetița mea de 4 ani și soțul meu.
Important este să nu te descurajezi indiferent de ceea ce spun cei din jurul tău, vorbe care nu te ajută prea mult  ( ești prea slabă, nu ai putere )...

       Viața mea și-a urmat cursul din noiembrie 2011 și până în momentul de față datorita faptului că am respectat tratamentul indicat de domnul Petre Anca.