Skip to main content
ASISTENT MEDICAL - 60 de ani
FRANŢA

       Bună ziua,

      Mă numesc Desire Georgeta, am 60 de ani, sunt asistent medical in Franța.

       Îl cunosc pe Petre Anca de mai bine de 20 de ani.
L-am cunoscut printr-o mătușă a mea care a ținut un BG (regim pentru o boală gravă) precum și alte serii de regimuri date de Petre Anca. Domnul Petre Anca i-a schimbat complet modul de viață, mătușa mea e sănătoasă, se bucură în continuare de viață. În toți acești ani Petre Anca m-a ajutat de nenumărate ori atât pe mine cât și familia mea in momente extrem de dificile ale vieții...De multe ori mă întreb ce ar fi fost viaţa mea fără Petre Anca și singură îmi dau seama de MAREA șansă pe care am avut-o că l-am întâlnit...

       Adevărul este că viaţa mi-a "oferit" nenumărate încercări, dar de fiecare dată mi-a dat și soluții concrete prin regimurile lui Petre Anca.

       Sunt profund recunoscătoare domnului Petre Anca. Exemplul cel mai impresionant este cel cu tatăl meu, care la 83 de ani a făcut infarct de miocard, iar doctorii de aici din Franța i-au pus 4 stenturi coronariene. Totul părea bine numai că doctorii ne-au explicat că datorită toxicității iodului pe care i l-au injectat pentru punerea stenturilor i s-au blocat rinichii și că va rămâne cu dializă pe viaţă...de fapt vedeam și eu că tatăl meu nu mai urina deloc...

       Am încercat să discut cu medicii ca să încercăm să mai găsim soluții, dar totul a fost in zadar...medicii spuneau că tatăl meu are o vârsta și că medicina are limitele ei...

       Cu multă speranță în suflet am luat legătura cu domnul Anca. În scurt timp i-a dat REGIMUL MINUNE. Spun asta pentru că la numai 2 zile de tratament (tincturi, ceaiuri...) tatăl meu care era în reanimare a început să urineze un pic câte un pic ajungând la 4 litri în 24 de ore.
A doua zi când au venit doctorii la vizită nu își puteau explica ce se întâmplă...
Dar cum aici în spitale se merge pe protocoale, doctorii au hotărât sa continue dializa...
A venit și șeful de serviciu ca sa vadă "cazul". Când și-a dat seama ce se întâmplă, a zis doctorilor: "Cum să trimitem la dializă un om care a urinat 4 litrii?”
Ce mai poate fi spus...
Tatăl meu nu a mai avut nevoie de dializă!!!

       Dar ca să vă scriu toate minunile regimurilor domnului  Petre Anca date tatălui meu ar trebui să scriu o carte...
Tata a avut și o insuficiență cardiacă și pentru că avea o dificultate respiratorie importantă, doctorii de aici din Franța într-o fază acută a bolii l-au pus în restricție hidrică totală.
Deci nu mai aveam "voie" să îi dau tatălui meu să bea apă pentru că doctorii spuneau că îi vom alimenta din nou plămânii cu apă...
Nu i-au pus nici măcar o perfuzie cu apă spunând că apa se va duce tot la plămâni....
Pe măsură ce zilele treceau tata îmi cerea să mănânce și să bea dar doctorii îmi spuneau "NU"...
Trecuseră mai bine de o săptămână de când tatăl meu nu a mai mâncat si nu a mai băut apă....Doctorii spuneau să ne pregătim pentru ce e mai rău...
Eu nu eram deloc împăcată cu situația, credeam că se mai poate face ceva.

       L-am contactat din nou pe domnul Petre Anca. De data aceasta mi-a dat pentru tatăl meu un tratament de hidratare treptată și un regim adecvat pentru insuficienta cardiacă.
Tata s-a luptat mult cu viaţa, a vrut să mai trăiască și in ciuda vârstei de 85 de ani a colaborat. Am început să îi facem dușuri de hidratare prin piele, ceaiuri, tincturi și am aplicat noul regim.

       Totul a mers super, tata își revenea din zi in zi. Din nou doctorii nu mai știau ce să mai creadă....
De fapt doctorii cunoscând antecedentele medicale și patologiile tatălui meu se mirau mereu zicând: "E încă în viață???"
Personal eu cred că totul e posibil dacă ai speranță, crezi și lupți cu condiția...să ai tratamentul potrivit la momentul potrivit, de fapt dacă ai șansa să primești un regim personalizat cazului tău.

       Eu vă mărturisesc că am rezolvat multe din problemele mele de sănătate cu regimurile personalizate primite de la Petre Anca.
Am făcut o gastrită pe stres, colon iritabil, piatră la vezica urinară, palpitații, stări de anxietate...
Dar de fiecare dată urmând regimurile primite de la Petre Anca am reușit să îmi revin la normalitate.
De fapt regimurile de la Petre Anca iți schimbă modul tău de a fi, de a gândi, de a vedea viața.
Foarte mult m-au ajutat si cărțile scrise de Petre Anca.

       Fiecare regim e o bucurie enormă, pentru că simți că ai ceva al tău, numai al tău și asta pentru că regimurile primite sunt personalizate, regimul e numai pentru tine.
În lumea în care trăim e extraordinar să primești ceva numai și numai pentru tine, e cel mai minunat cadou pe care ți-l poate face viața!!!
Te simți valorizat că în sfârșit faci ceva şi pentru tine, pentru sufletul și corpul tău.

       Cine l-a cunoscut pe Petre Anca și a început să țină regimurile date își schimbă încetul cu încetul modul de viață pentru că regimurile te transformă, te ajută să te simți mai luminat, mai ușor și să ai  o bucurie imensă, o stare de iubire necondiționată. Te prețuiești mai mult tu ca persoană și dăruiești mai multă iubire necondiționată celorlalți. Încearcă și tu și singur te vei convinge!!!


       Domnul Petre Anca este pentru noi toți un exemplu de dăruire.
Îi mulțumim enorm de mult pentru timpul acordat fiecăruia dintre noi, pentru răbdarea și nu în ultimul rând pentru zâmbetul și gândurile de lumină trimise fiecăruia dintre noi.
Îi dorim multă sănătate și bucurii!


       Cu profundă recunoștință,
       Georgeta din Franța