Skip to main content
Analist marketing

       Mă numesc  Delia G., lucrez în cadrul unei companii ca şi analist marketing şi mă număr printre persoanele norocoase de a-l fi cunoscut pe terapeutul şi OMUL  Petre Anca.

       În decembrie 2009 am fost diagnosticată cu noduli tiroidieni, şi mai târziu, cu infertilitate primară.

       Şi cum nimic nu este întâmplător, la acel moment încă nu ştiam, dar viaţa mea avea să se transforme în bine. Abia atunci, am aflat de medicina naturistă şi terapeutul Petre Anca.

       Mi-am dorit foarte mult să fiu pacienta dânsului şi, deşi toţi cei din jur îmi spuneau că va fi imposibil să devin pacienta lui, în anul 2013 aveam să merg la prima consultaţie. Consider că pentru a reuşi pe acest drum, îţi trebuie încredere în tine şi terapeut, multă voinţă, perseverenţă şi răbdare.

       Astăzi, după 10 ani de lungă aşteptare, eu şi soţul meu zâmbim atât de fericiţi pentru că ne ţinem în braţe pruncul pe care ni l-am dorit atât de mult. Ştiu că acest copil a venit la noi atunci când am fost cu adevărat pregătiţi să îl primim din toate punctele de vedere. Cu sfaturile şi ajutorul terapeutic al domnului Petre Anca, am reuşit să învingem infertilitatea!

       De-a lungul anilor, ori de câte ori am avut nevoie de un sfat terapeutic, Petre Anca ne-a fost mereu alături şi ne-a încurajat! Nu a fost doar terapeutul nostru, a fost PRIETENUL nostru drag!

       Celor cu probleme de sănătate, le recomand să se informeze bine înainte de a se lăsa 100% pe mâna medicinei alopate, există şi terapii alternative care le sunt la îndemână şi care dau rezultate.

       Am învăţat foarte multe lucruri de la dânsul, însă cel mai important este faptul că ne-a schimbat modul de viaţă şi de gândire! Şi pentru aceasta, îţi mulţumim PETRE ANCA!


       Mulţumim că existaţi în viaţa noastră!