Skip to main content
Profesor - 56 de ani
CANADA

       Numele meu este Carmen!  Am devenit pacienta lui Petrică în ianuarie, 2003, când am primit diagnosticul: disfuncție pulmonară bilaterală, disfuncție hepatică, disfuncție digestivă, disfuncție renală bilaterală, plus alte disfuncții și inele de stres! Cu acel  diagnostic am primit și primul meu regim naturist! Pot spune că atunci, în 2003,  am pornit pe un drum nou care mi-a schimbat viața în bine și care mi-a redat sănătatea! Un drum presărat cu diete alimentare naturiste, cu proceduri și cu terapii alternative, toate pregătite cu  multă grijă, multă atenție și cu foarte mult suflet de către Petrică!

Drumul pe care am pornit, a fost însă presărat și cu obstacole! Obstacolele au apărut atunci când nu am mai respectat unele regimuri, când am renunțat la unele terapii și la proceduri. Regimurile și terapiile sunt făcute pentru a fi respectate, pentru a fi urmate! Dacă regimurile și terapiile recomandate nu sunt respectate atunci starea de sănătate se poate înrăutăți, apar obstacole.
Obstacolele?! Până la urmă am trecut de ele! Cu regimuri naturiste și diete alternative, am mers și merg în continuare pe drumul pe care l-am început în 2003! Însă nu aș fi putut să rămân pe acest drum fără suportul, fără ajutorul de neprețuit al lui Petrică! Numai când mă gândesc la câtă răbdare a avut cu mine! La câtă înțelegere are, la compasiunea lui, la cât suflet pune în tot ce face! A pus și pune atâta suflet în toate materialele, articolele,  pe care le-a scris și le scrie pentru noi toți, pacienții lui și nu numai!
Nu știu dacă o să reușesc vreodată să-i mulțumesc îndeajuns pentru tot ce a făcut și face pentru mine! Pentru mine Petrică este un OM deosebit, este un OM extraordinar de la care am avut și am multe de învățat! Este OMUL care încearcă să ne ajute să înțelegem, să realizăm, să învățăm  că “Viața este scurtă și frumoasă. Ea merită și trebuie trăită! Dar nu oricum.” (Petre Anca)
Persoanelor în suferință care doresc să urmeze calea regimului naturist și a terapiilor alternative, le doresc să pornească la drum cu încredere! Vor fi însoțiți/însoțite de un terapeut, de un OM deosebit!
Carmen H.