Skip to main content
PETRE-ANCA-FOTO-VIAȚA-CA-O-VIAȚĂ! 3

Viața ca o...Viață! 3

Vă compătimesc, dragii mei, sunteţi demni de mila noastră, a celor care ne-am luat viaţa în propriile mâini, care am explorat necunoscutul, care am crezut că şi pentru noi se va găsi un „petic”, care am crezut în forţa şi puterea noastră interioară.


Nu vreţi să aveţi grijă de voi NICIODATĂ!


Trăiţi într-un ritm frenetic.


Nu vreţi să vă bucuraţi privind şi mirosind o floare, nu vă bucuraţi total de râsul copiilor voştri, nu vă plimbaţi cu picioarele goale prin ploaie, vă plictisiţi repede de clinchetul (de clopoţel) vocii partenerului de viaţă.


Sunteţi prea ocupaţi?


Nu aveţi timp?


Aveţi alte priorităţi?


A dat boala peste voi şi vă prăbuşiţi?


Sunteţi demni de milă!


Oameni buni, nu uitaţi niciodată importanţa faptului de a trăi cu o bucurie nestăvilită. Nu treceţi niciodată cu vederea frumuseţea rară din tot ce există. Clipa aceasta, ca şi ziua de azi, este un dar pe care l-aţi primit pentru că aţi meritat.

Nu vreţi să rămâneţi, vioi, fericiţi, curioşi şi totali.

Nu vreţi să vă concentraţi asupra operei vieţii voastre.

Nu regretaţi (şi nu trăiţi) niciodată ce s-a întâmplat în trecut, pentru că în Univers nu există haos total.

Există numai un scop în tot ce vi s-a dat şi în tot ce vi se va întâmpla. Reţineţi, fiecare experienţă vă oferă lecţii.


Nu disprețuiți lucrurile minore.


Bucuraţi-vă de viaţă!


Fiţi plini de pasiune.


Ups! (Hopa!) Am folosit un cuvânt magic – pasiune.
În societatea aceasta şi cu starea de sănătate pe care o aveţi, v-aţi pierdut pasiunea. Voi nu faceţi lucruri pentru că vă plac, ci pentru că simţiţi că trebuie să le faceţi.


De fapt, aceasta este formula nefericirii şi nu mă refer la pasiunea romantică, cu toate că şi aceasta este un alt ingredient al unei existenţe inspirate.


Mă refer la pasiunea pentru viaţă. Ce-ar fi să vă recuperaţi bucuria de a vă trezi în fiecare dimineaţă plini de energie şi voioşie? Ce-ar fi să aprindeţi focul pasiunii în tot ceea ce faceţi? Decideţi odată pentru totdeauna să fiţi stăpânii destinului vostru.
Alergaţi în propria voastră cursă. Descoperiţi-vă chemarea şi experimentaţi extazul unei vieţi inspirate. Amintiţi-vă întotdeauna că ceea ce se află înapoia voastră şi ceea ce se află în faţa voastră, nu înseamnă nimic, comparativ cu ceea ce se află în interiorul vostru.


Aţi realizat vreodată ce lipseşte din viaţă voastră?
(va urma)