Skip to main content
Dragi prieteni!

Dragi prieteni!

De câteva săptămâni v-am plictisit cu mesajele mele.

Am profitat că în perioada aceasta aţi fost mai mult acasă, şi probabil aţi stat mai mult la calculator. Poate că vrând-nevrând m-aţi citit. Nu v-am obligat, aveaţi la dispoziţie o drăgălaşă tastă... „Delete”! Am vrut să împărtăşesc cu voi experienţa mea de viaţă, optica mea, cum văd eu viaţa, iubirea şi relaţia interumană.
În alte conjuncturi poate ar fi trebuit să vă cer iertare, că am vorbit prea mult de religie, de credinţă, de Dumnezeu.
Dar, nu o fac!
Este punctul meu de vedere, este modul cum am înţeles să-mi trăiesc eu viaţa, cum să iubesc şi cum să mă fac iubit. Aţi reţinut că a trăi pe Pământ fără a iubi este o nenorocire care vă urmăreşte şi după moarte.
Dar, nu numai atât, criteriul adevăratei iubiri este supravieţuirea ei la naşterea unei alte pasiuni.
Unii dintre voi – extrem de puţini -, ştiţi că în majoritatea cazurilor atunci când o fiinţă a iubit o altă fiinţă într-o viaţa anterioară, acum în această viaţă, se poate să-şi reîntâlnească aceeaşi iubire.
De regulă, numai o singură fiinţă ştie de relaţia antică, dar odată reluată legătura, dragostea lor este profundă, de nezdruncinat. Cele două fiinţe pot fi împreună sau nu. Se pot iubi fără ca cele două corpuri fizice sa fie prezente sau să se atingă. Dragostea nu are limite, nici frontiere, nu are nicio oprelişte, nici de timp nici de spaţiu.
 Adevărat este că, se întamplă ca atunci când două fiinţe se regăsesc în acest plan terestru, una dintre ele să renunţe la relaţie. De regulă o face cea care a fost şi motivul despărţirii în viaţa anterioară. Patima şi răutatea urmăresc spiritele în toate reîncarnările pentru că nu vor să-şi înveţe lecţii de bază.
Îmbătaţi-vă de iubire acum când sunteţi aici, pe această planetă. Aruncaţi in aer toate obstacolele.
Adresandu-mă bărbaţilor – am o revoltă în mine pentru că nu ştiţi să vă preţuiţi soţia, prietena, iubita de lângă voi -, le-aş reaminti că o femeie care are o dragoste mare în inima ei simte nevoia să arate tuturor strălucirea acesteia.
Voi, cei cu aceeaşi anatomie ca şi mine, când învăţaţi că natura iubirii adevărate este asemănătoare soarelui, care, odată lăsat să intre în cameră, luminează totul, şi lucrurile urâte, ca şi pe cele frumoase?
O dragoste care nu radiază astfel, nu este o dragoste adevărată, ci doar egoism mascat sub acest nume. Transcendeţi gelozia, lăsaţi-vă partenerele să strălucească in toată splendoarea lor, permiteţi-le să-şi cizeleze farmecul feminin, să fie admirate, adulate şi încântătoare. Observaţi zinic transformarea ei, priviţi-o cu atenţie, vedeţi cum s-a metamorfozat, ca atunci când cineva vă roagă să descrieţi cum arată soţia – prietena, iubita-, să o puteţi creiona mai bine decat aţi putea să vorbiţi despre vecina sau secretara voastră.
Dragii mei!
Din toata fiinţa mea vă doresc ca în această viaţă să obţineţi starea de fericire absolută, ipostaza pe care ignoranţii nu o admit ca posibilitate, deoarece aceştia nici măcar nu au o percepţie asupra acestei virtuţi.
Pentru dobândirea fericirii absolute, este necesar în primul rând, ca voi să simţiţi o iubire adevărată faţă de toate fiinţele, iubire care să radieze în jurul vostru, dar în acelaşi timp, sa menţineţi mereu cu aceeaşi intensitate, acest sentiment în forul vostru interior, nelăsându-l niciodată să se diminueze. Starea aceasta va deschide poarta Realizării spirituale depline.
O iubire neîmpărtăşită nu aduce nicio satisfacţie. A vă înăbuşi în inimă focul arzător al iubirii, înseamnă a vă lipsi de a trăi starea de fericire supremă, inefabilă.
Ba mai mult, veţi ignora primul principiu al iubirii adevărate: „Să puneţi fericirea fiinţei iubite înaintea fericirii voastre”.
Dragi prieteni, în orice act pe care-l faceţi, de orice natură ar fi el, trebuie „să sădiţi” puritate şi dragoste, în aceasta constă secretul sănătăţii şi al armoniei trupului şi sufletului.

Vă iubesc, indiferent de reacţiile ce vi le-au produs materialele mele.
Vă iubesc pe toţi deopotrivă şi pe fiecare în parte, pentru că sunt IUBIRE!
Oricând vă aştept în jurul meu pentru a celebra viaţa.
Sunteţi fiinţe luminoase! Sunteţi FIINŢE SPIRITUALE care trăiţi pe acest Pământ!
Cine reuşeşte să-şi facă din SCORPION un prieten, îl va avea toata viaţa.
Vă iubesc pentru că voi fi în veci IUBIRE!
Vă imbrăţişez cu toată fiinţa mea!