Skip to main content
CAPACITĂŢI PARANORMALE

CAPACITĂŢI PARANORMALE

       Nu există copil care să nu se nască cu anumite aptitudini, cu anumite capacităţi. Ele pot fi diversificate pornind de la pricepere, dexteritate, la inteligenţă, agerime şi până la supradotare, la geniu. Sunt însuşiri native cu care copilul vine la viaţă. Unele dintre ele se pierd pe parcurs, din cauza fie a indolenţei şi îndoctrinării părinţilor, fie a lipsei de posibilităţi materiale sau a mediului social.

       Capacităţile copilului se văd imediat după vârsta de trei ani. Dacă copilul tău poate citi gândurile, poate citi dintr-o carte care se află în altă încăpere, dacă poate muta obiecte, dacă poate da foc la obiecte etc., tu ce faci? Alergi la popă să-i spui, şi să auzi ce? Că lucrează cu “Necuratul”, că trebuie să-l duci la psihiatru, că să nu mai spui la nimeni ....

       Eventual, îţi impune să-l aduci la o şedinţă de exorcizare. În această situaţie, să ştii că atât el cât şi tu ... sunteţi plecaţi cu sorcova (iniţial am vrut să spun neghiobi).
 Chiar nu poţi concepe că fiinţa care v-a ales ca părinţi este total diferită decât tine? În loc să-ţi încurajezi copilul, să te interesezi dacă există un loc unde să-i fie dezvoltate capacităţile, tu ce faci, umbli la popi, la vrăjitoare, la exorcizări? STILUL DE VIAŢĂ – ÎNCOTRO?

        A, acum procedezi aşa dar, atunci când a împlinit deja trei ani îl duci la pian, la balet, la dans, la vioară, la înot, sau mai ştiu eu pe unde îţi căşună că, doar ai bani, ai un statut social. Gata, dintr-o dată ai constatat că ai veleităţi de născător de talente. Zău? Chiar nu vezi că odrasla ta nu are niciun talent, este afon la toate?!

       Tu vrei să-l faci medic şi el vrea actor, tu-l vrei matematician şi el vrea tâmplar, tu-l vrei inginer şi el vrea bucătar. De ce-i tai aripile? Poate din respect pentru tine, îţi va urma sfatul, poate că va profesa meseria pentru care a terminat studiile, dar, îl vei întreba vreodată dacă îi place ceea ce face? Îţi spun eu, nu!

       Dacă tu, până la vârsta aceasta nu ai auzit şi nici nu crezi în capacităţi extrasenzoriale sau puteri paranormale, nu înseamnă că ele nu există. Şi poate chiar la copilul tău. Posibilităţile lui nu le considera imature, invenţii, prostii, pentru că ele chiar există.

       Atunci când realitatea te convinge, schimbă-ţi părerea. Trebuie să ştii că în ultimii douăzeci de ani, specia umană a suferit modificări la nivel de ADN şi la nivel de IQ. De fapt, cercetătorii afirmă că generaţiile care s-au născut pe Pământ în urmă cu cincizeci de ani, au o altă structură a creierului faţă de generaţiile de dinaintea lor.

       La fiecare zece ani, IQ-ul creşte la noile generaţii de copii cu aproximativ cinci la şapte procente. În ritmul acesta, peste cincizeci de ani, Pământul va fi populat de oameni complet diferiţi decât cei care suntem acum. Fii fericit(ă) că ai un copil dotat. Lasă-l să se exprime liber, nu-l cenzura, nu-l demoraliza, nu-l inhiba, dă-i libertate deplină.

       Nu te înscrie şi tu în categoria acelor medici, psihiatri, psihologi care susţin că nimic din manifestările şi capacităţile paranormale ale copilului, nu este susţinut de “dovezi ştiinţifice”. Ba, mai mult, şi spre umilinţa şi frustrarea copilului, va fi diagnosticat cu tulburări psihice. Pentru că va primi medicamente neuroleptice, îl vor “cuminţi” şi îşi va pierde acele capacităţi.

       Tu, părinte cu copil, poate ai auzit sau ai citit că, încă din anul 2013 s-a pus în evidenţă prima dată, existenţa unor secvenţe ale codului genetic uman (ADN) ce prezintă patru sau mai multe spirale, nu două cum se cunoştea până acum. De asemenea, ai auzit că se tot vorbeşte de “copii indigo” – după culoarea aurei lor -, care se încarnează pe Pământ începând cu anul 1920. După al Doilea Război Mondial, numărul acestor copii s-a înmulţit considerabil, şi au tot venit până în anul 2000.

       Capacităţile lor sunt uimitoare: văd viitorul, vindecă prin puterea minţii, cunosc trecutul şi viitorul Pământului, sunt foarte talentaţi şi au înclinaţii intelectuale şi artistice încă din copilăria timpurie. Dar de copiii “de cristal” ai auzit? Ei s-au născut după anul 1970, şi în afară de ceea ce pot face “copiii indigo”, aceştia pot comunica şi cu fiinţe extraterestre sau cu cei care i-au trimis pe Pământ. Este adevărat, ei încep să vorbească mai târziu şi au un simţ spontan de a comunica telepatic. Am înţeles, nu ai auzit de “copiii indigo”, de “copiii de cristal”, dar nici de copil cu gene extraterestre nu ai auzit? Da, există, sunt copiii stelari cu gene extraterestre.

       Aceştia sunt deosebiţi, întrunesc toate acele capacităţi ale celorlalte categorii, au abilităţi anormale pentru specia umană. Pentru ei nu există limite în timp şi spaţiu, ca să comunice telepatic, să vadă prin medii solide, să vindece boli aşa – zis incurabile, să identifice persoane, semnale utile într-o recepţie de unde electromagnetice, prelucrarea de la distanţă a datelor cu privire la obiecte sau fenomene.
În privinţa lor, părerile sunt împărţite:
- un salt în evoluţia fiinţei umane;
- o invazie extraterestră asupra speciei umane;
- transmiterea intrauterină a unor gene nepământene.

       Studiază-ţi copilul şi observă dacă este dotat cu o inteligenţă superioară, dacă are o privire ageră, dacă este de o seriozitate matură, pentru că sunt câteva indicii prin care îţi dai seama că posedă şi gene extraterestre. Dacă posedă şi capacitate telepatică, vedere la distanţă, manipulează pe cale psihică spaţiul şi timpul, realizează vindecări instantanee ale unor maladii incurabile, să ştii că sigur, copilul tău are gene nepământene. Dar, îţi dau un sfat: nu spune nimănui de comoara care este lângă tine, copilul tău.

       Protejează-ţi comoara, nu lăsa pe nimeni să ţi-o convertească, să-i limiteze capacităţile. În fond, aşa se urmăreşte să fie anihilaţi astfel de oameni cu capacităţi. Aşa-zişii “specialişti”, pun diagnostice aiuristice, administrează medicamente, vaccinuri, chemtrails, produse modificate genetic, apă fluorizată, mai mult pentru a limita capacităţile acestor noi oameni. Părinte drag, oferă-i copilului tău educaţia de care are nevoie, în funcţie de caracteristicile lui speciale şi de ... misiunea pe care o are aici pe Pământ.