Skip to main content
Petre-Anca-Foto-Clisma-cu-Cafea

9. Clisma cu cafea?


Bună ziua, Petrică!
Făcând o legătură între cele două articole ,,Apa-depresia- cafeaua-alcoolul,, și ,,Tehnica clismei,, ai vrea,te rog, când ai timp, să scrii despre beneficiile clismei cu cafea ? Cui recomanzi? Durata unei clisme cu cafea? Sunt persoane care atunci când aud despre această clismă se gândesc la dependența/ deshidratarea pe care o dă cafeaua băută... Știu că tu recomandai pacienților tăi cu mult înainte de a merge unele vedete în țări străine la detoxifiere cu clisme cu cafea.
Mulțumesc mult pentru timpul acordat acestui site!


Dragii mei!

De peste cincisprezece ani recomand pacienților mei clisma cu cafea. Este una din procedurile extrem de eficace pentru detoxifierea ficatului.
Unii pot spune că este o maltratare a organismului să faci clismă, iar să apelezi și la cafea, este de-a dreptul o inconștiență.
Aceștia sunt cei care nu știu beneficiile clismei în general și ale clismei cu cafea în particular, care vorbesc așa ca să se afle în discuție, care nu au practicat niciodată, care din cărți, din auzite și văzute, cu atât au rămas. Într-un material anterior v-am spus că un post fără clismă este o modalitate sigură de a intoxica și mai mult organismul. Toxinele, în loc să fie eliminate, sunt reciclate, alterează calitatea sângelui și afectează sănătatea organismului.

Din cazuistica mea, 95% din marii băutori de cafea au făcut cancer de colon. Colonul descendent este porțiunea de intestin unde cele mai multe toxine, prin procesul de osmoză, trec în sânge. Cafeina din cafea, în combinație cu sucul gastric, irită tot tractul digestiv și în clonul descendent stagnează cel mai mult afectând peretele acestuia.

Dacă în schimb, se introduce cafeaua infuzată de la clismă, cafeina, aproape instant urcă pe venele hemoroidale și excită căile biliare obligând colecistul să ”arunce” bila toxică, ușurând ficatul. Încet, încet, ficatul obosit fiind, iși recapătă funcția de bază și va participa activ la susținerea sistemului imunitar al organismului.

Eu recomand clisma cu cafea ținând cont de mai mulți factori:
- structura energetică a organismului
- starea ficatului, care este dată de: genul și gradul de afecțiune (boală), starea mentală a individului, organul sau organele din corp afectate etc.
- cât de determinat este pacientul de a-și rezolva problema de sănătate (în unele cazuri de fertilitate)

În sistemul meu de terapii, clisma cu cafea se prepară diferit funcție de:
- structura energetică a organismului
- gradul de depreciere a funcției hepatice
- stadiul formațiunii tumorale care a uzat funcția hepatică

CLISMA CU CAFEA
La doi litri de apă fiartă se pun 70 de grame de cafea proaspăt măcinată și se fierbe timp de 3 minute, după care se dă focul mic și se mai fierbe....... minute.
După acest timp se lasă la infuzat timp de....... de minute, apoi se poate face clisma (după ce lichidul s-a răcit cât să permită pielea de la încheietura cotului).

Așa arată prospectul pe care-l primesc pacienții mei. Timpii de fierbere și de infuzat îi completez ținând cont de considerentele stipulate la aliniatul precedent.

După câteva zile, unii pacienți se plâng de insomnii, de agitație, de neliniște interioară etc. Ce nu știu ei, este că tocmai acest procedeu le este benefic. Asta arată cât de încărcat le este ficatul, cât de nepregătit le este mentalul, câtă teamă de moarte au, cât de ignoranți sunt și cât de mult sunt influențați de cele citite și auzite.  Sunt oameni care ”înghit” ca pelicanii tot ce li se spune, fără să întrebe măcar: ”Tu ai făcut așa ceva?”, ”Ție ți-a recomandat cineva care a făcut sau te-ai luat după cineva care a găsit scris undeva și acum vinde și el (ea)?”.

Dragii mei, în jurul vostru sunt oameni care au trecut prin multe, care au experiență de ani de zile, care si-au rezolvat probleme grave de sănătate, de la ei să cereți sfaturi, cu ei să vă consultați. ”Binevoitori” găsiți la orice colț de stradă sau la orice știre pe internet.

Cele mai multe cazuri neoplazice, și cu clisma cu cafea le-am rezolvat.

Am pacienți care de ani de zile, zi de zi fac numai clisma cu cafea. Dar unii dintre voi nu așteptați ca organismul să se acomodeze, să se obișnuiască și cu altceva, intrați în panică, renunțați. Credeți că vă face rău. NICIODATĂ!

Vă compătimesc!

Rețineți, eu vă vorbesc din experiența proprie și din experiența pacinților mei!