Skip to main content
PETRE-ANCA-NU-AM-PRIMT-RĂSPUNS

23. Până acum nu am primit niciun răspuns. Mai am vreo șansă?

Fiecare om care-mi cere ajutor, primește în afară de documentele ce conțin fișa personală, și un număr de șapte întrebări la care trebuie să răspundă punctual.


Dacă documentele nu au fost completate, semnate și retrimise, nu acord niciun ajutor.
Dacă cel puțin o întrebare a rămas fără răspuns, nu acord niciun ajutor.
Dacă răspunsul la o întrebare este ”la mișto”, nu acord niciun ajutor.


Multor persoane până acum le-am trimis documentația necesară și nu am primit niciun răspuns.


Multor persoane am trimis primul regim și nu am primit niciun răspuns.


Lipsa educației elementare se vede atunci când nici măcar nu anunțați de primirea unui regim, colet, mesaj etc.


Nu purtați corespondență cu mine pe messenger, nu deschid acest canal. Aveți site-ul sau adresa mea de e-mail.


Dacă cei care ați primit prima conduită, o solicitați pe a doua și nu primiți răspuns, înseamnă că la cel puțin una din întrebări nu ați răspuns corect. Nu veți primi a doua conduită.


Toți vă așteptați să vă dau o poțiune, un elixir, un comprimat etc. ca să vă recăpătați starea de sănătate. Niciunul dintre voi nu vrea să țină o anume dietă, să aplice comprese, să facă un automasaj, să respecte anumite terapii, să facă mișcare în aer liber, să facă clisme, spălături vaginale  etc.


Ar trebui să știți cu toții, acesta este stilul meu de a ajuta oamenii. Este sănătatea voastră și voi trebuie să luptați pentru ea. Numai pe vremea lui Creangă mai pica ”para” chiar ”mălăiață” să fie!


Înainte de a-mi cere ajutor, informați-vă, documentați-vă, nu-mi consumați timpul. Timpul meu ca și al vostru  este la fel de prețios. Vă respect timpul, respectați-mi-l și voi pe al meu. Pentru un om, 90 de minute pentru testare, conduită, înregistrare în calculator, expediere vi se pare puțin sau mult? Timpul acesta nu-l mai pot recupera niciodată. Înțeleg să sacrific acest timp pentru un semen de-al meu, dar măcar să respecte indicațiile mele. Marea majoritate dintre voi nu o faceți. Pe unii vă sun eu să vă întreb cum sunteți, când din respect pentru voi, voi ar trebui să mă informați. Dar voi continuați cu vechile obiceiuri, ignorați ce v-am dat, precum și timpul pe care vi l-am atribuit. Ce nu știți voi este că privindu-vă fotografia de la fișă îmi spune TOT. Tot ce greșiți, tot ce nu respectați, tot ce vreți să ascundeți. Mă întreb, cum de nu vă este rușine să mai dați ochii cu mine? Până unde poate merge lipsa voastră de scrupule?


Unii dintre voi, după ce observați că nu aveți rezultat sau că nu puteți respecta regimul meu, căutați ajutor în altă parte. Foarte bine, de ce nu ați făcut așa de la început? O reîntoarcere la mine, este IMPOSIBILĂ!


V-ați îmbolnăvit în zeci de ani și vreți ca ”bătând din palme” să vă recăpătați starea de sănătate. IMPOSIBIL! Luptați, nu căutați sprijin în jurul vostru. Este lupta voastră, voi ați ajuns în această stare. Considerați-vă singuri în Univers, cine vă mai ajută acum?


Unii spuneți că sunteți terapeuți, că vindecați oameni, dar că ați vrea să colaborați cu mine pentru a afla ”dichisurile” în vindecare! Fantastic! Dichisuri? Nu credeți că ați greșit adresa? Nu eu sunt persoana pe care o căutați.


Cei care credeți că aveți o relație ”specială” cu mine, nu-mi mai trimiteți pacienți, nu mai interveniți pentru nimeni altcineva. Nu le dați peștele, puteți să-i învățați să pescuiască. Fiecare să vorbească pentru el.


De cele mai multe ori interveniți pentru o persoană care nu are deschidere, nu respectă, nu este interesată de o astfel de conduită care presupune muncă personală, timp drămuit, activități cenzurate etc. Cum vă permite-ți să vă bateți joc de timpul meu? Nu interveniți pentru nimeni, dați-le posibilitatea oamenilor să mă găsească și să mă contacteze. Este lupta lor, boala lor, sănătatea lor, ambiția lor, decepția lor, optimismul lor, căderea lor etc.


Dacă au trecut mai mult de șase luni de la ultimul regim și nu ați mai solicitat altul, nu mai sunteți în evidența mea. Vă căutați un alt medic, terapeut, psiholog, psihiatru, șaman etc.

Îmi solicitați prietenia pe pagina de Facebook a grupului dar nu răspundeți dacă acceptați regulile grupului. Nu veți primi acceptul.

Dacă persoana bolnavă nu se mai poate da jos din pat, atunci la mine ați ajuns prea târziu. Pentru mine mișcarea valorează 75% din victorie. Cine preferă patul, acolo rămâne.


Eu nu fac minuni și nici nu am vindecat pe nimeni. Fiecare se vindecă pe sine cu condiția să-și dorească din adâncul ființei sale.

Nu sunt interesat dacă-mi dați like-uri pe pagina de Facebook a grupului. Pe mine mă interesează ca numai Oamenii să aibă capacitatea să mă citească. Nici nu vă așteptați să-mi etalez viața personală pe nicio pagină de socializare, nu o voi face niciodată.


Nu mă interesează cei care mă etichetează fără să mă cunoască, pentru mine sunt oameni mici. Cu cât se vorbește mai urât despre mine, cu atât voi ieși mai mult în evidență și mă simt bine. Gura lumii doar pământul o astupă dar, sunteți ființe umane ca și mine și vă respect. Indiferent ce ați face, vă veți bucura de tot respectul meu.