Skip to main content
 PETRE ANCA Cand vor aparea cartile in format pe hârtie

2. Cănd vor apărea cărțile în format pe hârtie?

Așa cum i-am răspuns prietenului Stanciu Florian, cărțile vor fi editate atunci când vom reuși să acoperim cheltuielile de tipărire. Pe vremea când funcționa Fundația ”SĂNĂTATE PRIN GÂNDIRE ȘI ALIMENTAȚIE”, parte din aceste cărți au fost procurate de pacienții mei. Acum, vremurile sunt altele. În format electronic nu le voi posta. Eu am timp să aștept! Chiar nu am de ce să mă grăbesc!

În timp, câtorva dintre voi, am făcut cadou aceste cărți. Acest gest a fost făcut numai pentru cei care aveați nevoie de aceste cărți, dar mai ales aveați nevoie de ajutor. (În această categorie nu intra cei care au primit cartea cadou pentru că au sponsorizat apariția ei). Pentru că legile Universului sunt clare, nenegociabile, neinterpretabile și de neignorat, trebuie să știți, că pe voi nu mai am posibilitatea să vă ajut. Nu mai pot și nici nu mai am voie. Când primiți un cadou și vă bateți joc de el – în cazul de față nu cititi ce primiți, mai ales că totul se referă la sănătate -, veți suporta consecințele.

Va trebui să vă găsiți singuri calea spre redobândirea sănătății. Si acum aveți și cum, sunt atâtea căi, atâția terapeuți, medici, vraci, astrologi etc., unde apelul vostru va fi auzit. Unii dintre voi, ca să citiți o carte, este un supliciu. Este mai facil să deschideți o pagină de socializare, să postați postarea postărilor și, gata, sunteți culți, elevați, ați mai urcat o treaptă pe scara inteligenței. Fiți creativi, dragii mei prieteni, fiți voi, cei autentici și vă veți ”îmbăta” cu energie pozitivă! Or, această energie, este molipsitoare. Eliberați-o în Univers!