Skip to main content
Petre-Anca-Nu-Am-Mai-Primit-Regim-De-Cinci-Ani

12. Nu am mai luat regim de cinci ani, ce fac?

BUNĂ ZIUA
Ați răspuns la o întrebare spunând că dacă au trecut mai mult de șase luni de zile și nu am mai cerut regim, nu mai dați. Este adevărat? Eu spre exemplu am avut cancer, am ținut regimurile dumneavoastră cinci ani. De cinci ani nu am mai luat regim, este posibil ca starea mea de sănătate să se deterioreze? Apoi, aici îmi este rușine, ați apelat cândva la serviciile mele iar eu, ca un needucat ce sunt, ca un nerecunoscător, v-am cerut să-mi achitați contravaloarea produsului. Nu-mi vine să mai dau ochii cu dumneavoastră!
Mulțumesc pentru timpul acordat!


Da, așa am scris atunci când am dat răspuns la acea întrebare. Ce nu este clar?
A, probabil că vrei să știi dacă boala canceroasă va recidiva, ce vei face? Există trei variante:

  • Vei găsi un alt terapeut
  • Vei apela la medicina alopată
  • Vei apela iar la mine. Aici trebuie să comentez:

 

Am sute de oameni care după ce și-au rezolvat problema de sănătate, uită de mine, nici măcar un ”Bună ziua” nu mai dau. Asta ține de educație!

Sunt și oameni care, rezolvându-și problema de sănătate, au procedat ca și tine. Nimănui nu am cerut să facă un calcul să vadă ce a însemnat anii de viață pe care i-a recuperat. Până la vârsta aceasta am învățat că unii oamenii, uită binele făcut, acum materialul contează mai mult pentru ei, cu cât au mai mulți bani cu atât mai bine se simt..  Este treaba lor, nu a mea.                           

Marea majoritate invocă divinitatea în vindecarea lor!!! Da, veți spune că Dumnezeu lucrează prin oameni! În acest caz nu mai aveți nevoie de mine. Eu nu mă încadrez în această categorie.


Sunt oameni care de la început au ignorat ajutorul meu și de aceea am făcut un pas înapoi. Se pot descurca și singuri. Oameni cărora le-a fost rușine să pronunțe numele meu, să recunoască și rolul meu în vindecarea lor. La fel, este treaba lor, nu a mea.

Sunt bucuros că am reușit să ajut atunci când a fost momentul, atunci când s-a putut, atunci când s-a meritat. Acum cred că nu se mai merită. Energia negativă mă blochează mai ales când vine de la persoane pe care le-am apreciat, în care am crezut, în care am investit energie, speranță, emoție, fair play, responsabilitate.

Nu aș fi vrut să ajung aici, dar am fost ”provocat” cu eleganță!


Întotdeauna la bine, se răspunde cu bine.

Ținând cont că astfel de ”oameni” sunt puțini, nu-mi rămâne decât să fiu la fel ca și până acum. În jurul meu sunt destui OAMENI!