Skip to main content
Petre-Anca-Foto-Poveste

11. Ce trebuie să fac pentru a posta povestea mea?

Nimic mai simplu:
1. Să existe dorința de a împărtăși cu cititorii zbuciumul, deziluziile, așteptările, neîmplinirile, succesele, eventual lacrimile, râsetele, bucuriile, entuziasmul, tenacitatea, încrederea și răbdarea cu care ai învins, atunci când poate nimeni nu ti-a mai dat o șansă.
2. Să ai tăria de a-ți destăinui numele, afecțiunea, lupta ta, greutățile întâmpinate, dar mai ales succesele obținute și care a fost sprijinul tău.
3. Să recunoști deschis ce greșeli ai făcut, cât de mult te-au costat, cum ți-ai revenit și ce învățăminte ai acumulat.
4. Să pleci de la considerentul că povestea ta poate ajuta cel puțin un semen de-al tău.
5. După ce ai postat povestea - eventual mi-o trimiți mie și o adaug la testimoniale -, vei căuta să participi activ la a ajuta oameni în situații delicate și care au nevoie de un sprijin motivațional, de o persoană cu experiență în ”domeniu”, care știe ce înseamnă o luptă cu o boală necruțătoare, care a depășit ispite, blocaje, reproșuri, afirmații pesimiste etc.
6. Povestea ta, poveștile celorlalți, le poți posta și pe pagina sau a prietenilor tăi. Pe pagina mea de Facebook (nu a grupului) observ un ”tip” care într-o oră postează zeci de mesaje din diferite pagini și grupuri. Eu am numai o lună de zile de când am Facebook și mă întreb, cum de are atâta timp, dar mai ales chiar crede că tot ce postează este interesant și atractiv pentru toți?
7. Postându-ți povestea, îți ridici vibrația, câmpul tău energetic se amplifică pentru că demersul tău este încărcat de emoție, de amintiri, de dorința de a ajuta, de a fi artizanul unei fapte bune, vei avea un alt entuziasm și, de ce nu, vei face parte din echipa mea.

ÎNDRĂZNEȘTE!