Skip to main content
PETRE-ANCA-CÂT-DUREAZĂ-UN-REGIM

10. CÂT DUREAZĂ UN REGIM?

Buna seara!

Pentru a obține un regim, cum trebuie procedat? Cât durează un regim? În cât timp putem primi un regim?

Vă mulțumesc!

 

Oricine dorește să-și recapete starea de sănătate, fără a recurge la medicina alopată, poate apela la un terapeut sau la un medic ce are aplecare spre terapii complementare.
Dacă apelați la ajutorul meu, ar trebui să știți câteva aspecte.

 •     Orice cerere de ajutor se face de pe site-ul: www.petreanca.ro  Cererea se dirijează automat pe contul meu de internet și pe pagina grupului meu de pe Facebook. Pe grupul de Facebook, vor fi  mulți pacienți care vă vor ghida apelând la experiența lor și asta până când veți primi răspuns de la mine.
 •     Nu accept intermediari, fiecare om aflat în suferință își va pleda cauza. Din descrierea lui, din formularea frazelor îmi pot da seama cât de motivat este să-si inducă vindecarea. A aduce ca prim argument copiii și vârsta lor, nu mă impresionează deloc, nu asta ar trebui să fie motivația de bază în redobândirea stării de sănătate proprii. Accept o excepție de la această regulă, numai în situațiile când există un om în vârstă, de la sat, care nu are internet și atunci roagă un copil sau o rudă pentru a-l ajuta.
 •    Obligatoriu ar trebui să-mi fi citit cărțile sau să aveți suficiente informații despre stilul meu de abordare a bolii, de durata și dificultatea regimurilor și a terapiilor.
 •    Durată? Dacă este vorba de o boală așa-zis ”incurabilă”, o succesiune de regimuri durează cel puțin doi ani de zile, fără greșeală, fără negociere de dietă, fără ”fițe”, fără pretenția de a justifica de ce primiți o terapie, produs, tehnică și la ce folosește ea. Consider că în primii doi ani organismul poate să-și ridice la un nivel acceptabil sistemul imunitar care poate lupta singur cu boala.
 •     Un regim poate dura de la patruzeci și două de zile până la nouăzeci și opt  de zile. După trei sau patru ani, regimurile pot fi schimbate și după șase luni de zile.
 •     Cei cu boli grave pot primi regim în maxim o săptămână din momentul când am primit toate actele pe care le-am solicitat.
 •     Am sesizat în timp, că nimic din ce este acordat gratuit nu este apreciat. Foarte puțini oameni se gândesc la timpul consumat pentru testare, elaborare, redactare, imprimare și trimiterea conduitei. Dacă întocmesc un regim prin corespondență, durata medie este de 90 de minute: testarea fotografiei, redactarea conduitei pe hârtie la fișă, redactarea pe calculator și trimiterea ei. Din experiență, foarte puțini oameni confirmă  primirea regimului și mulțumesc pentru el. M-am obișnuit! La ten și la educație, nu se mai poate interveni!
 •     Vă mai rog ceva: interveniți – considerând că aveți o relație specială cu mine -, numai dacă sunteți siguri că persoana în cauză poate să respecte regimul dat. Altfel, anulați efectul terapiei și vă bateți joc de timpul meu.

                        TIMPUL MEU CA ȘI AL VOSTRU, ESTE EXTREM DE PREȚIOS!

 •     Ar mai trebui să știți ceva, ceva foarte important. Dacă evitați să spuneți ce ați făcut sau cine v-a îndrumat în rezolvarea problemelor de sănătate, veți avea numai de pierdut. Oricând vă pot oferi câte exemple vreți.

                        NUMAI OAMENII MICI PROCEDEAZĂ AȘA!

 

 • Nu mă întrebați de ce sunt oameni care se feresc să-si divulge identitatea, care apelează la inițiale....
 • Dacă au trecut mai mult de șase luni și nu ați solicitat schimbarea de regim, ați fost radiați din evidența mea, nu mai sunteți pacienții mei. Va trebui să vă găsiți un alt terapeut.
 • Dacă faceți greșeli pe perioada regimului, vi le asumați și, la fel, găsiți un alt terapeut. Aveți o falsă impresie că nu știu greșelile pe care le faceți!!!