Skip to main content
Intrebari-raspunsuri: 2. Ce fel de afecțiuni tratați?

1. Ce fel de afecțiuni tratați?

Nu există boli, există numai bolnavi. Dacă un om nu a fost ”maltratat” și destabilizat cu citostatice, cobaltoterapie, radioterapie, sau cu antibiotice timp îndelungat, orice boală poate fi tratată și vindecată. Dar, nu cu medicamente.

În extrem de rare situații, gen emisiuni de televiziune care tratează probleme de sănătate, moderatorii și invitații din lumea medicală privesc boala și metodele de tratament și vindecare prin prisma medicamentelor sau a intervențiilor chirurgicale, fără să le prezinte telespectatorilor etiologia afecțiunilor respective și modalitățile de prevenire.

Când e vorba de cancer, toate atacurile se îndreaptă inevitabil spre tutun și alcool. Parcă abstinența de la aceste două produse ar constitui singurul și unicul mod de prevenire a cancerului, în condițiile în care se știe că majoritatea cancerelor au ca punct de plecare poluarea alimentară, aeriană, medicamentoasă și virală.

Medicina alopată nu are față umană, întrucât nu ia în considerare decât aspectul fizic al individului. Viața și problemele tale nu îl interesează pe medic. Dacă începi să-i povestești ceva, îl faci să piardă timpul! Te dă afară! Pentru a asigura rentabilitatea profesiei pe care o practică, trebuie să vadă cât mai mulți pacienți pe zi. Medicina alopată nu este științifică, fiindcă nu este o știință. Materia vie este atât de complexă, de imprevizibilă în comportament, încât nu poate exista standardizare în materie de biologie, de viață organică, deci este imposibil să se stabilească legi științifice.

Pentru a stabili un diagnostic și a prescrie un tratament adecvat, medicul trebuie să fie inteligent, motivat, intuitiv, priceput și să aplice un ansamblu de cunoștințe teoretice și practice. Rari sunt astfel de medici alopați.

De ce atâtea medicamente?

Pentru profit. Orice laborator poate scoate pe piață un produs. De fapt sunt șapte categorii de medicamente. Fără aceste medicamente, medicina alopată ar fi fost de mult îngropată spre beneficiul unor forme de medicină mai puțin agresive. Trăiască laboratoarele farmaceutice, pentru care medicina alopată trebuie să mulțumească! Se constată interdependența dintre medicii alopați și potențații din industria farmaceutică, unii neputând să trăiască fără ceilalți.

Care sunt cele șapte categorii de medicamente?

  1. Antibioticele
  2. Antiinflamatoarele și analgezicele
  3. Antihipertensivele
  4. Hipercolesterolemiante
  5. Antidepresivele și tranchilizantele
  6. Anticancerigenele
  7. Vaccinurile, adică introducerea de antigeni în organism

Toate aceste medicamente sunt ”anti” ceva. Nimic nu este ”pro”, în afară de tranchilizante. Este aplicare literă cu literă a teoriei absurde a lui Pasteur.Informații detaliate în cartea ”STILUL DE VIAȚĂ-ÎNCOTRO? VOL II