S

Pagina anterioara

          
Am cautat mereu un om care sa-mi raspunda întrebarilor si sa-mi arate calea spre Lumina si Adevar. Atunci când cautarea mea a atins paroxismul am întâlnit Omul, Prietenul, Maestrul. Primii pasi în Lumina, cunoasterea de sine, întregirea fiintei si împlinirea destinului meu ca spirit suflet si trup i le datorez. N-am cunoscut si nu cunosc pe nimeni care sa traiasca atât de frenetic, spontan, total si plin de bucurie CLIPA si care sa se daruie semenilor cu atâta marinimie si iubire. Din bucuria de a fi si a trai viata si de a da si celorlalti din ceea ce sunt si pot si mai ales de a împartasii cu semenii învataturile Omului, Prietenului si Maestrului am fost si sunt mereu pe drumul pe care eu îl consider CALEA LUMINII. Odata ce ai cunoscut LUMINA doresti la rândul tau sa fii LUMINA.
Pluteam într-o anumita directie , nu stiam sa aleg destinatia, nu stiam încotro ma îndrept si nu stiu ce impact ar fi avut toate acestea asupra mea daca nu-l întâlneam pe domnul PETRE ANCA. Colaborarea cu domnul Petre Anca si Fundatia mi-au dat mai multa incredere in mine, sa constientizez lucruri noi, de a caror existenta nu am stiut niciodata, sa acord atentie tuturor obiectivelor, oportunitatilor, actiunilor si analizarea problemelor acesteia, legate de scopul si eforturile dansului, de timpul si modalitatile de a-ti ajuta semeni, sa aleaga ”VIATA”, prezentul, viitorul, indiferent de suferinta.
De ce alaturi de Petre Anca, de Fundatie?
...pentru ca este frumosul dar ce am primit in aceasta existenta  din partea Providentei.
...pentru ca am avut privilegiul  sa cunosc ca atunci cand exista credinta cat un bob de mustar si totala daruire, imposibilul devine cu usurinta posibil.
...pentru ca iubesc intens Viata si Oamenii, pentru ca Aici si Acum am avut sansa sa ma descopar, sa ma perfectionez, sa ma inalt... sa pot ajuta, la randu-mi.
 Privitor la cum ajut fundatia pot spune ca sunt deschis oricand sa ajut cand sunt solicitat in orice directie dar, am ajutat mai mult pe partea de instalatii termice si sanitare si autorizarea centralei termice.
 INFAPTUIESTE O MUNCA ABSOLUT DUMNEZEIASCA,DL. PETRE ANCA. SUNT INTR-O VESNICA ADMIRATIE PENTRU CONSECVENTA SI INDARJIREA DE-A ADUCE LA LUMINA, ZAMBET, SPERANTA, FERICIRE CAT MAI MULTI SEMENI.

ESTE UN ADEVARAT FENOMEN! SI ASTA TOTAL DEZINTERESAT,CU MARE PASIUNE SI DARUIRE.

"EL A SADIT IN FIECARE DINTRE NOI, O ALTA CONDUITA, REGIMURI DURE,UN MOD DE VIATA CU SFATURI SANATOASE, IN MINTEA COLECTIVA,O MISIUNE-NDEPLINITA REPREZINTA CACI OAMENII SALVATI DIN GHEARELE DURERII,AU CHIPURI LUMINOASE!"(din ciclul "fratele meu")

Pagina anterioara