R

Pagina anterioara

"Eu sunt fata lui tata. Iar acesta este baietelul meu. Si amandoi suntem recunoscatori Vietii ca ne-a dat ocazia sa il cunoastem mai indeaproape pe omul Petre Anca. Te iubim nespus, Tatic-Pitic."
Sunt clipe si zile si ani ce imi umplu sufletul de incantare , de bucurie, de extaz, de agonie, de dragoste de viata si de semenii nostri -stari sufletesti pe care le-am redescoperit incet, incet, de cand am devenit nu numai pacienta terapeutului inegalabil in persoana, D-lui Petre Anca, dar si o " furnicuta colaboratoare " a Fundatiei dintr-un musuroi de mii de furnici care au trecut pragul Fundatiei. Intuiesc ca fiecare pacient al D-lui Petre Anca , dupa intalnirea cu " MAESTRUL" , sau aproape majoritatea a avut o revelatie , a luptat si a capatat o energie pozitiva , o dorinta si o putere de lupta pentru viata si munca si nu una oarecare ci o viata traita cu adevarat, cu pretiozitate si cu sentimentul de a fii util familiei si semenilor nostri.
Faptul ca l-am cunoscut pe domnul colonel Petra Anca a fost ca o binecuvantare care s-a intamplat in postul mare al Pastelui.
Acest om minunat m-a facut sa inteleg ca viata "merita si trebuie traita dar nu oricum".
Acum sunt un altfel de om si sunt norocos ca fac parte din aceasta familie: "Fundatia".
Ma simt foarte implinit cand pot sa pun umarul la consolidarea ei.

Doamne ajuta!

Pagina anterioara