P
Pagina anterioara
A fost nevoie de un OM care undeva-candva in viata mea, mi-a schimbat linia destinului si mi-a deschis sufletul prin iubirea neconditionata pe care mi-a oferit-o mie si familiei mele in completarea unui regim de viata sanatos, in armonie cu structura mea energetica si cu VIATA insasi. Ii multumesc Omului si Terapeutului Petre Anca, si vreau ca Iubirea eliberata sa o pot si eu oferi mai departe Vietii .
Întâlnirea cu Petre Anca a reprezentat un moment de rascruce. Mai apoi, aparitia Fundatiei mi-a dat posibilitea de a întoarce catre semeni ajutorul de care am beneficiat si de a-mi arata gratitudinea pentru OMUL care întotdeauna, indiferent de ce a fost, m-a sustinut, pe mine si pe cei dragi mie. Alaturi de cei implicati în activitatea Fundatiei am descoperit bucuria si placerea voluntariatului, a faptelor mici, simple, dar care îti lumineaza viata. Am descoperit puterea prieteniei si a iubirii neconditionate.
Intilnirea cu Petre Anca mi-a schimbat modul de a gindi si modul de a trai cu 180 de grade. M-a facut sa inteleg ca viata pe pamint in aceasta existenta "merita si trebuie traita dar nu oricum" ci in deplina armonie cu tot ce ne inconjoara. Pot sa spun fara sa gresesc ca eu si sotia mea am inceput cu adevarat sa "traim" dupa intilnirea cu Petre Anca. Am hotarit sa ramin alaturi de OMUL Petre Anca si de Fundatie in semn de respect, ca datorie morala si de suflet pentru ajutorul dat in primul rind sotiei mele. Pentru a putea ajuta (dupa puterile , cunostintele si priceperea mea) la dezvoltarea si buna functionare a activitatii Fundatiei, ca si alti semeni in suferinta, care vor sa fie ajutati, sa poata beneficia de ajutorul NECONDITIONAT al OMULUI PETRE ANCA.
Pagina anterioara