D

Pagina anterioara

Credinta nadejdea si dragostea depasesc orice rau. Sanatatea este o stare de spirit. Pentru a o pastra sau recastiga  nu trebuie decat sa credem in noi insine si in puterea lui Dumnezeu din noi. Acestea sunt valorile Fundatiei " Valeriu Popa". Sansa de a sustine un astfel de demers este o binecuvantare si o mana intinsa de Creator".
Am fost si sunt alaturi de Petre Anca si de Fundatie din trei motive: pentru ca respecta oamenii si-i ajuta sa fie OAMENI; pentru ca promoveaza aceleasi VALORI in care cred si eu; pentru ca m-a ajutat sa inteleg cum pot sa-mi ingrijesc TRUPUL, SUFLETUL si MINTEA. As mai adauga faptul ca aici am invatat enorm, am trait intimplari minunate care mi-au luminat viata si am intilnit oameni speciali, pe care sunt fericita sa-i pot socoti prietenii mei.
Ma numesc Daniela Don, am 42 de ani si impreuna cu sotul meu avem 2 ingerasi, Gruia si Ilinca. Intalnirea cu domnul Petre Anca, in anul 1998, a constituit o sansa a sotului meu pentru inceperea luptei de redobandirea sanatatii si apoi aparitia in viata noastra a celor 2 ingerasi. Asemenea luminii unui far, sfaturile primite din partea domnului Petre Anca ne-au indrumat si calauzit pasii ori de cate ori i-am cerut sprijinul si nu numai, iar Fundatia "Sanatate prin gandire si alimentatie" in memoriam ing. Valeriu Popa, si intalnirile anuale de la sediul fundatiei au constituit repere constante in viata mea si a familiei mele. Acolo, la sediul fundatiei, am vazut cum oameni considerati cazuri clasate de catre medicina alopata, reusesc, ajutati de domnul Petre Anca, sa invinga statistici si sentinte medicale, sa lupte pentru orice clipa din viata lor, sa se transforme an de an si sa-si anunte cu bucurie victoria in lupta cu boli nemiloase, cu propriile limite si prejudecati. Oamenii cunoscuti la aceste intalniri, ei insisi prieteni apropiati fundatiei, sau cunoscuti prin intermediul domnului Petre Anca, ne-au devenit noua prieteni dragi.


In anul 1997, confruntandu-ma cu o problema grava de sanatate - ganglionii din zona mediastinala tumorati (cancer ganglionar) - am gasit calea de vindecare sub indrumarile domnului PETRE ANCA. Astfel ca dupa un "ciclu de instruire" de circa 7 ani, prin regimurile primite am reusit nu numai sa imi recapat sanatatea dar sa si cunosc o transformare deosebita in relatiile cu cei din jur, sa cunosc bucurii si impliniri, sa am o familie completa si unita. Infiintarea Fundatiei "Sanatate prin Gandire si Alimentatie" in memoriam Ing. Valeriu Popa a oferit o sansa atat celor aflati in suferinta dar si pentru cei care cautau un drum pentru mentinerea sanatatii. Aici s-au legat prietenii, conexiuni peste timp si distante, s-a format o familie unita in jurul celui care intotdeauna a avut raspunsul oricarei intrebari, domnul Petre Anca. Ma bucur ca fac parte din aceasta familie, multumesc prietenilor Fundatiei si multumesc domnului Anca pentru tot ceea ce face pentru semenii sai.

Pagina anterioara