C
Pagina anterioara
In anul 2004 am descoperit cartea „Cancerul, boala incurabila?” si dupa ce am tinut-o vreo 2-3 luni pe noptiera de langa pat am citit-o in 2 zile intr-o deplasare. Apoi mi-am spus: „aceasta este calea!”. Ulterior am intalnit Omul si oamenii de la Fundatie si m-am convins ca alegerile pe care le faci cu sufletul nu au cum sa dea gres! Sunt convins ca mai avem inca mult de lucru impreuna dar abia astept sa vedem cu totii realizat Centrul Energetic „Oglinda Soarelui” si sa ajutam in acest fel la implinirea unui gand. Romanii, si nu numai ei, merita sa beneficieze de un astfel de loc.
Nu cred ca pot sa enumar anumite motive pentru care am incercat sa dau si eu o mana de ajutor in anumite momente la Fundatie. Cred ca nu trebuie sa existe motive pentru care cineva trebuie sa raspunda imensului bine pe care-l faceti pentru cei din jur. Raspunsul la ajutorul de care aveti nevoie trebuie sa vine imediat si neconditionat. Ma simt atat de mic si de neputincios ca nu am putut face mai mult.
Binele meu si al familiei mele ma determina sa fiu alaturi de Fundatia "Sanatate prin Gandire si Alimentatie" si de Presedintele ei Dl. Colonel Petre Anca si sa ajut la randul meu pe cei ce au nevoie indrumandu-i catre cel care cu adevarat poate face minuni. Domnule Colonel, ma bucur enorm ca v-am intalnit, ca mi-ati oferit sansa sa va cunosc, ca mi-ati pus la dispozitie cunostintele si priceperea dumneavoastra fapt pentru care eu ma aflu acum printre oameni. Va multumesc ca existati, ati fost si veti ramane un parinte pentru mine!
In urma cu 3 ani eu si sotia mea diagnosticata cu cancer la san am avut onoarea si placerea de a cunoaste un OM in persoana domnului colonel Petre Anca.Rar ai ocazia in viata sa cunosti oameni de o asemenea calitate care sa acorde o a doua sansa la viata altor suflete fara sa le ceara nimic in schimb.Este omul care intr-o lume din ce in ce mai bolnava, ne invata sa traim in adevaratul sens al cuvantului si sa ne bucuram de viata, de natura si de tot ce ne-a dat Dumnezeu pe acest pamant.Domnul colonel Petre Anca este Sufletul, Omul, Spiritul Fundatiei implicandu-se intens in activitatea acesteia, desi are un program foarte incarcat si mii de pacienti care il solicita.
                Va multumim ca ne sunteti alaturi.
In “bucatica de istorie” de care nu ne amintim cu placere, citeam cu interes articolele despre (si scrise de) Valeriu Popa. Auzisem despre tratamentele miraculoase si despre rolul pe care il avea in mentinerea si readucerea fericirii pe chipul celor bolnavi. Astfel, am gasit un articol in care se vorbea despre “mana dreapta” a acestuia: Petre Anca; de retinut mi-am spus atunci, desi eram sigura ca nu voi avea ocazia sa aflu mai multe.
   Bineinteles ca m-am înselat: între timp am avut bucuria sa-l cunosc personal, sa-i citesc cartile, sa primesc sfaturi si sa urmez o “reteta” a traiului sanatos.
Lectura cartilor “Nu exista boala incurabila!” si “Povesti cu final meritat” scrise de domnul Petre Anca, ocazia de a-l cunoaste personal pe domnul Petre Anca si apoi participarea la Ziua Fundatiei (aniversarea a 7 ani de la înfiintarea acesteia), au constituit demonstrarea “teoremei de existenta” a acelor oameni care reusesc, cu pretul unor mari eforturi, sa-si recastige dreptul la sanatate, la viata. Practic renascuti, acesti oameni au aflat adevaratul temei al existentei, acordandu-se cu frecventa Iubirii Universale. Aceste exemple cu adevarat VII m-au ajutat sa-mi reconsider modul de viata si mi-au indrumat participarea, pe masura priceperii mele, la activitatile Fundatiei, dedicate, in totalitatea lor, spiritului curat si implicit sanatatii.

Am venit in sprijinul Fundatiei, cu un bob de orez, sa incolteasca, sa sporeasca, cu ganduri de bunatate, de dragoste si speranta de viata.
Pagina anterioara