A

Pagina anterioara

De ce am fost alaturi de Fundatie? Bineinteles ca pentru a fi alaturi de parintele meu, care nu numai in acceptiunea mea, se identifica cu Fundatia. Poate ca din cauza naturii serviciului si a programului meu haotic, nu am putut fi alaturi de el atat cat mi-as fi dorit insa pot sa va spun cu toata sinceritatea ca am vazut ca este inconjurat de oameni deosebiti. Despre oamenii care au legatura cu Fundatia: ii admir pe aceia care reusesc sa-i urmeze intotdeauna sfaturile tatalui meu, ii respect pe aceia care ajuta dezinteresat alti semeni de-ai lor si ii invidiez pe aceia care sunt in preajma tatalui meu mai mult decat mine.
Ma simt onorat sa ma aflu printre `Oamenii Fundatiei` .Aceasta pozitie nu face decat sa ma bucure si sa imi confere acel sentiment de multumire si implinire sufleteasca, ca o rasplata din partea unor oameni extraordinari. De ce am fost alaturi de acesti oameni extraordinari?Este foarte simplu! Nu am facut decat sa ma alatur unor OAMENI care au facut o schimbare in ceea ce priveste un stil de viata sanatos si care doresc sa isi ajute semenii.
Cred ca motivele pentru  care sunt alaturi de dumneavoastra sunt legate de ceea ce se spune in popor ca cine se aseamana se aduna. este aceeasi aspiratie de a ajuta oamenii fara a face din asta o afacere. sa ajuti, sa luminezi din experienta ta astfel incat oamenii sa gaseasca calea catre Lumina si Sanatate. Cand sufletul se trezeste, simti sa daruiesti, caci asta te hraneste. Si lumina care o aduci in sufletele celorlalti, ti-l lumineaza in egala masura pe al tau... Daca aprinzi mai multe lumanari intr-o camera, lumanarea nu va pierde din stralucirea sa, doar va fi mai multa lumina in acel spatiu...
Este locul unde mi-am gasit linistea si echilibrul. Este locul unde mi s-a oferit posibilitatea sa nu mai am grija zilei de maine. Pentru ca aici am intalnit OAMENI care au grija de oameni!.
Am primit atit de mult BINE din partea Dvs. cit si a colaboratorilor dvs.,unii dintre ei devenindu-mi mai tirziu prieteni , incit am decis sa ma alatur Fundatiei dupa posibilitatile mele ,mai mult sufletesti decit financiare.

Pagina anterioara