Consultatii


In cazul in care ati fost diagnosticat/-a cu o boala incurabila (cancer, scleroza multipla, HIV/SIDA), pentru a obtine o programare la consultatie in cadrul Fundatiei, este necesara parcurgerea urmatorilor pasi:

 1. completarea fisei bolnavului, pe care o puteti imprima de la butonul Fisa bolnavului;

 2. trimiterea fisei bolnavului prin posta, la sediul Fundatiei (a se vedea butonul Contact), semnata olograf;

 3. indicarea corecta a datelor de contact (telefon, adresa, mail) pentru a vi se comunica data si ora consultatiei;

 4. obtinerea de la medicul curant sau alt medic specialist, a unei scrisori medicale/document semnat si parafat (numele si parafa medicului in clar), din care sa rezulte diagnosticul, perioada in care a fost stabilit si tratamentul/-tele urmate, sau prezentarea unei copii dupa un asemenea document.

Daca ati fost instiintat cu privire la data si ora programarii, trebuie sa aveti in vedere urmatoarele aspecte:

 1. respectarea datei si orei programarii este garantia ca veti fi consultat;

 2. la consultatie trebuie sa prezentati o fotografie color sau alb-negru format 13/18, in picioare si care sa redea cât mai mult persoana bolnavului;

 3. trebuie sa aveti pregatita copia primelor doua file din buletinul de identitate sau dupa cartea de identitate;

 4. trebuie sa completati declaratia corespunzatoare ce este redata la butonul Declaratii si care va fi predata la secretariatul Fundatiei, inainte de consultatie;

 5. Fortati de împrejurari suntem nevoiti ca la prezentarea la cabinet, începând cu data de 01 septembrie 2012, sa va solicitam o donatie de solidaritate de minim 100 de lei. O puteti face prin depunerea sumei în contul Fundatiei, deschis la B.C.R Prahova, filiala Valenii de Munte: RO 14 RNCB 0211 0118 5028 0001, sau achitând la sediul nostru, unde doamna Cornelia Soare va va elibera chitanta. Daca doriti sa intrati în rândul membrilor Fundatiei, în marea familie a celor care celebreaza viata, puteti face donatii lunare, donatii care ne vor ajuta sa supravietuim si sa va putem acorda asistenta în continuare;

In cadrul consultatiei este bine sa stiti ca:

 1. sunteti rugati sa nu va apropiati de masa terapeutului care va consulta, decât daca acesta va solicita apropierea;

 2. timpul ce va este alocat este de 40 de minute, depasirea acestuia rapind altor bolnavi sansa de a fi consultati;

 3. puteti fi insotiti de o singura persoana care sa asiste la consultatie;

 4. aveti deplina libertate in a urma sau nu recomandarile primite;

 5. evaluarea energetica realizata cu ocazia consultarii, isi mentine acuratetea o perioada de maxim 42 de zile, dupa care toate recomandarile terapeutului devin inutile.

Dupa consultatie, daca ati inceput sa aplicati recomandarile primite:

 1. va rugam sa aveti in vedere ca modificarea obiceiurilor alimentare si detoxifierea nu sunt compatibile cu utilizarea medicamentelor, chimioterapiei sau radioterapiei;

 2. respectati intocmai structura conduitei primite (succesiunea evenimentelor);

 3. pentru intrebari si nedumeriri, puteti apela la secretariatul Fundatiei (a se vedea si butonul Cere Ajutor);

 4. cu doua saptamani inaintea datei expirarii perioadei de dieta recomandate de terapeut, sunteti rugat/-a sa contactati prin e-mail sau telefonic secretariatul Fundatiei, pentru a solicita recomandarea dietei pentru perioada urmatoare sau o reevaluare la cabinetul de consultatie.

Va rugam sa aveti in vedere si sa acceptati faptul ca, indeplinirea tuturor conditiilor de completare a documentelor de solicitare, nu va confera implicit dreptul la stabilirea unei programari la consultatie.

Fundatia Umanitara "SANATATE PRIN GANDIRE SI ALIMENTATIE" – in memoriam ing. VALERIU POPA isi rezerva dreptul de a respinge solicitarile de consultatie, fara a prezenta motivele respingerii.